Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, traksio napisał:

Coś kontakt umarł z firmą. Brak odpowiedzi na jaką kolwiek próbę kontaktu. Czy to na FB mailowo czy telefonicznie. Szkoda.

Ja osobiście nie mam problemu z kontaktem. Zawsze na 2 dzień odpowiedź jest nieraz w tym samym.

Opublikowano

Przelew dołem? A jakie jest zabezpieczenie przed wypłynięciem całej wody z akwarium w razie np. awarii pompy? Sump wielkości baniaka? Chyba, że czegoś nie rozumiem :-)

Opublikowano

Pamiętam, że kiedyś był omawiany temat pobierania wody dołem do komina. Łatwiej cyrkulacje ustawić, żeby wszystkie nieczystości były zasysane do przelewu. Nie pamiętam już teraz, ale był jakiś problem z tym dolnym przelewem, bo rozwiązanie nie jest dość popularne.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.