Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie filtra zewnętrznego do akwarium o wysokości 1 metra czy możecie mi powiedzieć czy spokojnie da radę na taką wysokość wodę napompować dodam że  filtr nie może być szerszy niż 21cm nie ma miejsca a akwarium ma w sumie 120 l jaki filtr mam kupić na piszcie model z góry dziękuję

Opublikowano

Jakie jaja Sławku :D - trzymają pyszczaki w kuli, robią akwaria w ramie do powieszenia na ścianie ,  a ten wymyślił w dużej menzurce , przecież spełnia wymóg - długość baniaka 100 cm no a że w pionie to niech tak ryby nauczą się pływać - ich sprawa.

Opublikowano

Gościu wpadł do nas po 4 latach nie bytności więc zamknąć go  OK :D ale z banem bym się jednak wstrzymał ,ale mod sam będzie wiedział co zrobić - temat ciekawostka w ten smutny dzień.

Opublikowano (edytowane)

Heniu, sprawdzałem on wtedy stawiał  240l , więc nie rozumiem dlaczego z tą 120-ką na metr wysoką wyskoczył. Jakiś niereformowalny człowiek, rozumiem że stawianie zbiornika przyciągnęła się w czasie, ale żeby z normalnego zbiornika zrezygnować na korzyść czegoś takiego to lepiej niech czymś innym się zajmie. 

Edytowane przez Bezprym
Opublikowano

Witam trochę się nie zrozumieliśmy posiadam duży baniak a ten o którym napisałem to miał być do innego biotopu ale sorki że zawracam wam głowę myślałem że dacie jakieś fachowe rady Pozdrawiam i przepraszam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.