michal8002 Opublikowano 1 Listopada 2016 #1 Opublikowano 1 Listopada 2016 Witam mam pytanie odnośnie filtra zewnętrznego do akwarium o wysokości 1 metra czy możecie mi powiedzieć czy spokojnie da radę na taką wysokość wodę napompować dodam że filtr nie może być szerszy niż 21cm nie ma miejsca a akwarium ma w sumie 120 l jaki filtr mam kupić na piszcie model z góry dziękuję
deccorativo Opublikowano 2 Listopada 2016 #3 Opublikowano 2 Listopada 2016 Jakie jaja Sławku - trzymają pyszczaki w kuli, robią akwaria w ramie do powieszenia na ścianie , a ten wymyślił w dużej menzurce , przecież spełnia wymóg - długość baniaka 100 cm no a że w pionie to niech tak ryby nauczą się pływać - ich sprawa.
Bezprym Opublikowano 2 Listopada 2016 #4 Opublikowano 2 Listopada 2016 Mi to wygląda na prowokacje, dlatego apeluję do moderatora o zamknięcie tego wątku i bana dla autora.
deccorativo Opublikowano 2 Listopada 2016 #5 Opublikowano 2 Listopada 2016 Gościu wpadł do nas po 4 latach nie bytności więc zamknąć go OK ale z banem bym się jednak wstrzymał ,ale mod sam będzie wiedział co zrobić - temat ciekawostka w ten smutny dzień.
Bezprym Opublikowano 2 Listopada 2016 #6 Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Heniu, sprawdzałem on wtedy stawiał 240l , więc nie rozumiem dlaczego z tą 120-ką na metr wysoką wyskoczył. Jakiś niereformowalny człowiek, rozumiem że stawianie zbiornika przyciągnęła się w czasie, ale żeby z normalnego zbiornika zrezygnować na korzyść czegoś takiego to lepiej niech czymś innym się zajmie. Edytowane 2 Listopada 2016 przez Bezprym
michal8002 Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor #7 Opublikowano 2 Listopada 2016 Witam trochę się nie zrozumieliśmy posiadam duży baniak a ten o którym napisałem to miał być do innego biotopu ale sorki że zawracam wam głowę myślałem że dacie jakieś fachowe rady Pozdrawiam i przepraszam
Bezprym Opublikowano 2 Listopada 2016 #8 Opublikowano 2 Listopada 2016 W takim czymś, o czym pisałeś to nie miałbym serca żadnej żywej istoty trzymać. Ewentualnie to może patyczaki lub jakiś fajny kwiatek.
Post_Mortem Opublikowano 2 Listopada 2016 #9 Opublikowano 2 Listopada 2016 Wątek zamykam jako niezwiązany tematycznie z biotopem Malawi. 1
Rekomendowane odpowiedzi