Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Pleziorro napisał:

10 min od metra ratusz to tyle co metrem z centrum na Ursynów :)

Święta prawda. W 100-stu procentach się dostosuję, ale IMHO bar Janusz is the best:).

Na Stare Miasto (Podwale) jeśli na 18-stą, to trochę bym się spóźnił.

W razie czego sobota też może być, ale zakodowałem sobie, że ze względu na ewentualne zobowiązania rodzinne, zawsze preferowany był piątek.

Opublikowano

Mi, osobiście, propozycja Piotra wydaje się lepsza. Jest bliżej do metra i zdecydowanie bliżej do WKD i PKP, co może być ważne dla Małgosi i Piotra. Koledzy z południa też mają ciut bliżej, a i ja również. Nie wiem, jak to wygląda od środka, ale chyba warto spróbować. Ale tak jak napisałem na początku, dostosuję się. Mnie to dotyczy w najmniejszym stopniu.

No to może 25?

Opublikowano
56 minut temu, pozner napisał:

Mi, osobiście, propozycja Piotra wydaje się lepsza. Jest bliżej do metra i zdecydowanie bliżej do WKD i PKP, co może być ważne dla Małgosi i Piotra. Koledzy z południa też mają ciut bliżej, a i ja również. Nie wiem, jak to wygląda od środka, ale chyba warto spróbować. Ale tak jak napisałem na początku, dostosuję się. Mnie to dotyczy w najmniejszym stopniu.

No to może 25?

Ja też chętnie poznam to miejsce z propozycji Piotra. Kompanię Piwną już znam ;)

Mi pasuje 25 listopada i godz 18 też jak najbardziej :)

Opublikowano

Czyli co jak na razie mamy skład:

Rosa1986

Śpiochu

Pozner

Tom77

Pleziorro

Czy wszyscy mogą 25.XI o godzinie 18 ? bo widzę, że ten termin przebija się najwyraźniej w dyskusji.

Marcinie czy zechcesz się pojawić na spotkaniu ?

Żeby nie było, że nie wykazuję inicjatywy i mam klapy na oczach ukierunkowane na Janusza. Zaproponuję pub jedną stację metra od centrum i od metra bliziutko, czyli Barock na Sniadeckich, nie jestem pewien, ale tam jest podobny repertuar piwny jak w Januszu, czyli czeskie piwko i umiarkowane ceny. Ten lokal kiedyś prowadził do spółki obecny właściciel Baru Janusz.

Jeśli jest jakiekolwiek zainteresowanie to mogę się dowiedzieć jak jest z rezerwacją i cenami piwa.

Myślę też, że jeśli wybierzemy lokal, to osoba od której wyszła propozycja, dzwoni w sprawie rezerwacji :).

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.