Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 hours ago, przemek wieczorek said:

Zaufaj mi wypaczy się .Miałem na hali setki blatów płyt meblowych .Każda z nich stojąc pod lekkim kątem przy scianie już potrafiła się wypaczyć przez noc do wartosci banana . 

Jeśli uważasz inaczej masz do tego prawo . 

Przemku mowie jako inzynier konstrukcji z ponad 10 letnim stazem w zawodzie. Jesli ci się taka plyta w taki sposob wypacza przez noc, to ja bym czegos takiego za Chiny nie uzyl przy budowie stolika pod akwarium gdzie nie dosc, ze masz obciazenie to i potencjalna wilgoc itd. I jesli wracamy do tematu uzycia plyt mdf do budowli stolikow pod akwarium, to już się wczesniej na ten temat wypowiedzialem.

Opublikowano

Nie ujmuję Twoim kompetencją,ale  gdybyś był stolarzem wówczas byś wiedział że arkusz płyty nie mający oparcia poda się przez noc najlepszej jakości, najlepszego producenta. 

Ponieważ takie cechy posiada ten materiał .

Opublikowano

Kolego Przemku, masz prawo do swojego zdania na temat szafki. Jednak posta napisałeś takim tonem i używając wytłuszczenia, jak byś na mnie krzyczał. W ogóle odgrzewasz kotleta z sierpnia ? może zajmij się zamówieniami bo zaraz znów ktoś napisze że zawalasz terminy. A jeśli chodzi o szafki, dwie stoją i mają się bardzo dobrze, a jeśli tobie się wypacza płyta meblowa 25mm to może zmień dostawcę, albo klej szczelniejsze akwaria i nie kapiące pokrywy.

Moderatora proszę o poprawienie posta #27, na forum nie pisze się z capsem i boldem, gdyż jest to uważane za brak netykiety.

Opublikowano (edytowane)
52 minutes ago, przemek wieczorek said:

Nie ujmuję Twoim kompetencją,ale  gdybyś był stolarzem wówczas byś wiedział że arkusz płyty nie mający oparcia poda się przez noc najlepszej jakości, najlepszego producenta. 

Ponieważ takie cechy posiada ten materiał .

Kolego Przemku. Stolarze przychodza do mnie, zebym im obliczenia robil, na tym polega moja praca. Skoro Ci się plyta oparta o sciane wypacza przez noc do ksztaltu banana, to smiem twierdzic, ze jakosc gowniana i producent rowniez. Koncze ten temat, bo szkoda czasu.

Edytowane przez Paulstick