Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jemioloseba takich filmikow jak twoj widziałem kilkanascie na youtubie i co i nic z nich nie wynika bo nie ma tam opisane nic jaki to jest baniak ,ile modułów 3 czy 4 diodowe jak podłoncze itd itd jedynie wiem ze zastosowano dany typ diod i jakie wnioski da sie z tego wyciagnac? Ze swieca? Dlatego prosze nie pisz ze jestem leniwy jedynie szukam podpowiedzi a zamiast glupio komentowac moje posty przeczytaj je i zauwaz ze jak narazie na połowe pytan nikt mi nie odpowiedział a ja nie szukam miesca do.jakichs dziwnych duskusji , jestes leniwy, co ty chcesz zobaczyc itd szukam pomocy,podpowiedzi czy nakierunkowania bardziej doswiadczonycj kolegow

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

To przejdź do działu oświetlenia i tam masz pińcet tematów o oświetleniu led i z podanymi wymiarami akwariów.

Najlepiej założyć setny temat o tym samym i czekać aż manna spadnie z nieba.

Opublikowano

Forum jest do tego zeby pytać i podpowiadac w starszych tematach masz racje mozna pogrzebac ale jak sam okreslilem tych tematow jest pinset i nie mam niestety tyle czasu zeby je wszystkie przestudiowac co nie znaczy ze czesci z nich nie czytalem.

Jeżeli nie masz ochoty odpowiadac na moje pytania to poprostu nie pisz nie komentuj nie nabijaj sobie postow. Szuakam pomocy a nie klotni inni koledzy potrafili odpowiedziec na czesc pytan wykazali chec pomocy. Tobie dziekuje za filmik i pozostawmy na tym dyskusje miedzy nami bo jest bezsensowna

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Forum jest też od tego, żeby je czytać do czego serdecznie zachęcam bo odpowiedzi na Twoje wszystkie pytania już padły kilkukrotnie.

Nie "nabijając" sobie już więcej postów temat zamykam a Ciebie raz jeszcze proszę o poczytanie kilku ostatnich tematów o ledach - tam znajdziesz odpowiedzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.