Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obsada do korekty jak na taki litraż, a wystrój rzecz gustu jak dla mnie sztuczne garaże, polecam jeden rodzaj kamienia większe bryły i ułożyć mniej regularnie, to tyle w temacie, powodzenia:-)

Opublikowano

do pablojogi : Tu jest jeden rodzaj kamienia :) są to tylko łupki. Jeśli chodzi o ułożenie to właśnie tak chciałam, bo mi się podoba.

Jeśli chodzi o filtrację to mam filtr wewnętrzny, wydajność 1000l/h ale niestety nie pamiętam producenta.

Opublikowano

Witaj na forum...Obsada ewidentnie do zmiany,te ryby nie nadają się do tego litrażu,pomyśl o tym ;) ...

Kamienie fakt nie wyglądają naturalnie,też przydała by się zmiana,ale jak tobie się podoba to jest ok :D ...

No i sam filter 1000 jest zbyt słaby żeby ogarnąć syf z dna...Pomyśl również o kubełku jako typowy biolog,lub jeszcze lepsza opcja ''kaseciak''...

Zapisałem temat ot za co przepraszam a ty koleżanko jeśli masz jakieś pytania to zadawaj je w odpowiednich działach,a pomoc na pewno otrzymasz :) ....

W tym dziale tylko się przedstawiamy,,,

Opublikowano
2 godziny temu, suricade napisał:

Pytałam o wymiary bo na zdjęciu akwa ma proporcje

Agnieszko ..to nie do Ciebie Andrzej napisał:

2 godziny temu, egon44 napisał:

Zapisałem temat ot za co przepraszam a ty koleżanko jeśli masz jakieś pytania to zadawaj je w odpowiednich działach,a pomoc na pewno otrzymasz

...tylko do autorki tematu:)

Opublikowano

Nie znam dokładnych wymiarów, ale wydaje mi się, że jest to 100 x 40 x 50 lub tak jak mówisz 160 l. Sprawdzę to.

A co do filtra to jest bardzo dobry i mocny i daje radę. jak będzie miał ciężko to pomyślę nad zmianą na większy :)

A jakie polecacie rybki jak na taki litraż?