Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy nabyłem ostanio pokrywę aluminiowa firmy Aquael 150x50 i mam małe pytanko do Was. Chciałbym ją trochę odnowić tzn. pomalować na nowo bo jest pomalowana na czarny polysk ale niestety czas robi swoje (ryski,odpryski,  etc.).  Moje pytanie brzmi gdzie w Wawie można to pomalować np.proszkowo na czarny mat oczywiście za rozsądne pieniadze.?Pozdrawiam.

Opublikowano

Piotrze bomba  uchcchałem się po pachy

a ty Acer żeby pomalować proszkowo amelinową pokrywę to trzeba wszystko z niej rozp.... ma pozostać sama amelina:( bo w 180C wszystko się stopi w jedno plastiko-druto-amelinę.

Jak radzi gościu w filmie - kup w sprayu farbę amelinową czarny mat i sam pomaluj z wierzchu.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.