marek_z_81 Opublikowano 8 Października 2017 #631 Opublikowano 8 Października 2017 Mi po tagach znalazł 2 jego tematy. Cytuj
deccorativo Opublikowano 8 Października 2017 #632 Opublikowano 8 Października 2017 a można ustawić by szukał jednocześnie po treści i po tagach? jak wejdę w wyszukiwanie zaawansowane i wybiorę wyszukiwanie po tagach to wtedy też mi znajduje dwa tematy jak tobie - ale jak z poziomu strony głównej wpiszę w szukaj apa102 i wybiorę wszystko to nie znajduje tematu makoka a wszystko to dla mnie i treść i tagi sorki czepiam się teraz Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 8 Października 2017 #633 Opublikowano 8 Października 2017 No nie da się. Po to jest zakładka z boku aby sobie wybrać wszystko, tytuły grafika itd. Lub zaawansowane. Cytuj
deccorativo Opublikowano 8 Października 2017 #634 Opublikowano 8 Października 2017 OK jak się nie da to nie ma zmartwienia. Ale żeby Agnieszka nie była klubowiczem - to tego bym się nie spodziewał Nie wiem czy dobrze zrobiłeś Marku udostępniając tak na swoją rękę tajemną wiedzę kto ją lubi Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 8 Października 2017 #635 Opublikowano 8 Października 2017 Na pewno zdaje sobie sprawę, że wszyscy ją lubią Ja do Twojego wpisu nt. powiadomień. Piszesz, że na telefonie też masz powiadomienia, ale musisz otworzyć przeglądarkę czy Ci plimka? Cytuj
suricade Opublikowano 8 Października 2017 #636 Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) I tak się domyślałam kto polubił. Trafiałam 100 %. Raczej nie wszyscy lubią . Mam awersje do wszelkich organizacji i zrzeszeń więc jak tylko mogę unikam "bycia członkiem" . Edytowane 8 Października 2017 przez suricade Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 8 Października 2017 #637 Opublikowano 8 Października 2017 @deccorativomozesz się odnieść do mojego ostatniego wpisu nt powiadomień? Cytuj
deccorativo Opublikowano 8 Października 2017 #638 Opublikowano 8 Października 2017 na telefonie mi plimka i pojawia się pod godziną maleńkie logo forum jak włączę telefon wyświetla mi się co i od kogo dostałem albo kto mnie polubił i w jakim temacie jak otworzę to mam wszystkie szczegóły informacji. nie mam powiadomienia jeśli ktoś użyje @deccorativo Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 8 Października 2017 #639 Opublikowano 8 Października 2017 Hmm ja mam powiadomienie tylko gdy otworzę przeglądarkę na tel. lub przez tapatalk. Jak przeglądasz forum na tel? Cytuj
egon44 Opublikowano 8 Października 2017 #640 Opublikowano 8 Października 2017 Ja również mam problem z wyszukiwarką... Dla sprawdzenia równieżś wpisałem tag @deccorativo ''apa102'' i znalazło mi tylko jego post z tego tematu... Do tego np.jak wpiszę w wyszukiwarce aquael 2000 to nic nie wyszukuje a powinno... Coś jest nie tak... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi