Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a można ustawić by szukał jednocześnie po treści i po tagach?

jak wejdę w wyszukiwanie zaawansowane i wybiorę wyszukiwanie po tagach to wtedy też mi znajduje dwa tematy jak tobie - ale jak z poziomu strony głównej wpiszę  w szukaj apa102 i wybiorę wszystko to nie znajduje tematu makoka  a wszystko to dla mnie i treść i tagi:D

sorki czepiam się teraz

Opublikowano

OK  jak się nie da to nie ma zmartwienia.

Ale żeby Agnieszka nie była klubowiczem - to tego bym się nie spodziewał:(

Nie wiem czy dobrze zrobiłeś Marku udostępniając tak na swoją rękę  tajemną wiedzę kto ją lubi :D

Opublikowano (edytowane)

I tak się domyślałam kto polubił. Trafiałam 100 %. Raczej nie wszyscy lubią :D.  Mam awersje do wszelkich organizacji i zrzeszeń więc jak tylko mogę unikam "bycia członkiem" .  ;)

Edytowane przez suricade
Opublikowano

na telefonie mi plimka i pojawia się pod godziną maleńkie logo forum

jak włączę telefon wyświetla mi się co i od kogo  dostałem albo kto mnie polubił i w jakim temacie jak otworzę to mam wszystkie szczegóły informacji.

nie mam powiadomienia jeśli ktoś użyje @deccorativo

Opublikowano

Ja również mam problem z wyszukiwarką...

Dla sprawdzenia równieżś wpisałem tag @deccorativo ''apa102'' i znalazło mi tylko jego post z tego tematu...

Do tego np.jak wpiszę w wyszukiwarce aquael 2000 to nic nie wyszukuje a powinno...

Coś jest nie tak...

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.