suricade Opublikowano 8 Października 2017 #621 Opublikowano 8 Października 2017 U mnie wyszukiwarka żyje swoim życiem , raz działa poprawnie innym razem łatwiej szukać przez google- przeglądarka firefox. Czy jest możliwość przywrócenia informacji kto polubił mój post. Informacja "ktoś zareagował na twój post" nie jest mi do niczego potrzebna jeżeli nie wiem kto i w jaki sposób. 1 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 8 Października 2017 #622 Opublikowano 8 Października 2017 1 minutę temu, suricade napisał: Informacja "ktoś zareagował na twój post" nie jest mi do niczego potrzebna jeżeli nie wiem kto i w jaki sposób. Agnieszko..ale jak najedziesz kursorem na dzwoneczek to jest napisane kto zareagował..tylko nie jest napisane jak. Cytuj
suricade Opublikowano 8 Października 2017 #623 Opublikowano 8 Października 2017 Ja ma tylko "ktoś" i nazwę tematu, przed aktualizacja dostawałam info na maila i tam był nick osoby która "polubiła post" 1 Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 8 Października 2017 #624 Opublikowano 8 Października 2017 Andrzej coś ewidentnie masz nie tak z komputerem bo zgłaszasz sporo problemów, których nie ma nikt inny. Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 8 Października 2017 #625 Opublikowano 8 Października 2017 .....a widzisz. Tamte problemy jednak były. Marek poprawił i jest OK. Natomiast SZUKAJ szwankuje mi nawet na innym komputerze, w innej lokalizacji..sprawdzałem u znajomych.Dlatego nie podejrzewam mojego kompa . Sprawa zaniku zdjęć po prawej stronie to było nie tylko moje spostrzeżenie..ale tylko ja zgłaszałem..dopiero na PW jak pytałem to się okazywało ,że u innych występuje to samo. Też myślałem ,że to wina mojego kompa..ale niestety nie. Tak samo wydzielanie..u mnie nie działało ..Marek poprawił i działa..Zgodziłbym się z Tobą Seba , gdyby nie to ,że sprawdzałem jak wyżej i to samo. Dziś pytałem @egon44 i to samo.. Ja mam takie spostrzeżenie - może błędne - ale zawsze tak się dzieje po aktualizacji. Cytuj
deccorativo Opublikowano 8 Października 2017 #626 Opublikowano 8 Października 2017 Agnieszko ja też używam Firefoxa i widzę kto mnie polubił i mam powiadomienie w smartfonie kto mnie polubił. Ewidentnie coś w ustawieniach trzeba pogrzebać Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 8 Października 2017 #627 Opublikowano 8 Października 2017 Agnieszko coś musisz chyba pozmieniać w ustawieniach. U mnie też pokazuje kto polubił lub zareagował na mój post. Co do wyszukiwarki. Jeżeli coś wyszukujemy na głównej domyślnie mamy Wszystko, jeżeli ponownie szukamy zmienia się na aktualizacja statusu. Wystarczy zmienić na wszystko. Agnieszko dostałaś info że polubiłem Twój post? Cytuj
suricade Opublikowano 8 Października 2017 #628 Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Tylko wy macie status Klubowicza a nie użytkownika. Nie pamiętam czy na IC jest opcja ustawiania uprawnień użytkowników ręcznie czy uprawnienia idą z automatu. Tu może być problem. Teraz przyszło prawidłowe powiadomienie od @marek_z_81 Dzięki. Stare powiadomienia też pokazują nicki , super. Edytowane 8 Października 2017 przez suricade Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 8 Października 2017 #629 Opublikowano 8 Października 2017 Użytkownik nie miał tej opcji włączonej. Pozwoliłem sobie ją włączyć bez uzgadniania z zarządem. To taka drobnostka, że mam nadzieję, że nie będą mieli nic przeciwko. 1 Cytuj
deccorativo Opublikowano 8 Października 2017 #630 Opublikowano 8 Października 2017 Ale nie wyszukuje po tagach jak wpisałem tag "apa102" to nie znalazło tematu makoka o dwu kopulujących jamnikach a taki tag makok wstawił. jak wstawisz "dwa jamniki" to znajduje jego temat. a ten niby mądry googel w ogóle nie znajduje tematu makoka ale to już nie dotyczy naszego softu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi