Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie wyszukiwarka żyje swoim życiem , raz działa poprawnie innym razem łatwiej szukać przez google- przeglądarka firefox.

Czy jest możliwość przywrócenia informacji kto polubił mój post. Informacja "ktoś zareagował na twój post" nie jest mi do niczego potrzebna jeżeli nie wiem kto i w jaki sposób.

• Lubię to 1
Opublikowano
1 minutę temu, suricade napisał:

Informacja "ktoś zareagował na twój post" nie jest mi do niczego potrzebna jeżeli nie wiem kto i w jaki sposób.

Agnieszko..ale jak najedziesz kursorem na dzwoneczek to jest napisane kto zareagował..tylko nie jest napisane jak.

Opublikowano

.....a widzisz. Tamte problemy jednak były. Marek poprawił i jest OK. Natomiast SZUKAJ szwankuje mi nawet na innym komputerze, w innej lokalizacji..sprawdzałem u znajomych.Dlatego nie podejrzewam mojego kompa . Sprawa zaniku zdjęć po prawej stronie to było nie tylko moje spostrzeżenie..ale tylko ja zgłaszałem..dopiero na PW  jak pytałem  to się okazywało ,że u innych występuje to samo. Też myślałem ,że to wina mojego kompa..ale niestety nie. Tak samo wydzielanie..u mnie nie działało ..Marek poprawił i działa..Zgodziłbym się  z Tobą Seba , gdyby nie to ,że sprawdzałem jak wyżej  i to samo. Dziś pytałem @egon44  i to samo.. Ja mam takie spostrzeżenie - może błędne - ale zawsze tak się dzieje po aktualizacji.

Opublikowano

Agnieszko coś musisz chyba pozmieniać w ustawieniach. U mnie też pokazuje kto polubił lub zareagował na mój post.

Co do wyszukiwarki. Jeżeli coś wyszukujemy na głównej domyślnie mamy Wszystko, jeżeli ponownie szukamy zmienia się na aktualizacja statusu. Wystarczy zmienić na wszystko.

Agnieszko dostałaś info że polubiłem Twój post?

Opublikowano (edytowane)

Tylko wy macie status Klubowicza a nie użytkownika. Nie pamiętam czy na IC jest opcja ustawiania uprawnień użytkowników ręcznie czy uprawnienia idą z automatu. Tu może być problem.

Teraz przyszło prawidłowe powiadomienie od @marek_z_81 Dzięki.

Stare powiadomienia też pokazują nicki , super.

Edytowane przez suricade
Opublikowano

Ale nie wyszukuje po tagach

jak wpisałem tag "apa102" to nie znalazło tematu makoka o dwu kopulujących jamnikach :Da taki tag makok wstawił.

jak wstawisz "dwa jamniki" to znajduje jego temat.

a ten niby mądry googel w ogóle nie znajduje tematu makoka ale to już nie dotyczy naszego softu.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.