Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bezprym napisał:

Mam 3 opcję na samej górze mam "Dodaj zdjęcie" potem mam "Impirtuj z URL" a następnie "Usuń zdjęcie"

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Sebek, skoro tak to może to też kwestia uprawnień?

Opublikowano
7 godzin temu, Bezprym napisał:

Może to kwestia przeglądarki ja używam Chrome.

Ja jestem użytkownikiem mam chroma i mam dwie opcje. Ale zrobiłem wgrałem fotkę na stronę intranetowa i stamtąd wrzuciłem tutaj.

Opublikowano

Wyczyszczone ciastka, przeglądarka Chrome. Ponowne zalogowanie do forum i wciąż nie trzyma zapamiętanych ustawień.

Ale chyba już na głównej tablicy jak się kliknie w temat to ciągnie na koniec do ostatniego posta, więc widać że powoli forum zaczyna być funkcjonalne. Dzięki

I czekam na tą poprawkę z trzymaniem ustawień do nowych postów, bo to bardzo fajna opcja obecnie, gdyby tylko działała :)

Opublikowano

Pod pod postem, ale w słusznej sprawie, przy okazji zobaczymy czy coś się zmieniło w tej kwestii :)

Chciałem napisać sprostowanie do trzymania ustawień, trzeba wprowadzić własne ustawienia i zapisać je jako nowy kanał. Po czym ustawić kanał jako domyślny i wszystko działa.

Powinniśmy popracować nad jakimś FAQ do forum, bo ma na prawdę mega rozbudowane możliwości i nie każdy to od razu załapie.

SUPER !

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.