Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

...coś w kolorystyce się zmieniło teraz. Koperta i dzwoneczek są niebieskie a były białe jeszcze dzisiaj. Kropka , która wskazywała czy uczestnik jest na forum była zielona teraz też jest niebieska:) Poprzednia wersja powodowała ,że było to bardziej przejrzyste. Niebieski kolor ładny ale cos go strasznie dużo:)

Edytowane przez AndrzejWalb
Opublikowano
Godzinę temu, JemioloSeba napisał:

Pomału wszystko dopniemy na ostatni guzik. Ogólne wrażenia z forum są mega pozytywne i nie wróciłbym do starego softu. Dajmy na luz a do końca miesiąca będzie malinka ;)

Trzymam za słowo ;-)

Opublikowano
Piotrze doprowadźmy na początku do ładu forum z poziomu komputera. Później zajmiemy się tapatak. 

Ja tylko zgłaszam zauważone błędy, mam nadzieję, że ktoś odpowiedzialny robi sobie listę "do zrobienia". Mam świadomość, że są pewne priorytety i nie wszystko od razu zostanie poprawione :)

Wysłane z telefonu

Opublikowano

Chodzi o to o czym pisałem, możesz sobie ustawić tam na górze jaką zawartość ma prezentować, czyli np. tylko nowe posty. Niestety to ustawienie znika za każdym razem więc jest do poprawy. Obecnie obsługa forum i przewijanie do ostatniej wiadomości to jest dramat :(

Opublikowano

Przecież macie opcję nieprzeczytana zawartość (chyba tak się nazywa) i tam są same posty. Cała aktywność pokazuje wszystko. Dajcie sobie czas na przyzwyczajenie do obsługi bo nie możemy zmienić wszystkiego pod nasze indywidualne przyzwyczajenia. 

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.