JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #131 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Pomału wszystko dopniemy na ostatni guzik. Ogólne wrażenia z forum są mega pozytywne i nie wróciłbym do starego softu. Dajmy na luz a do końca miesiąca będzie malinka 1 Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #132 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) ...coś w kolorystyce się zmieniło teraz. Koperta i dzwoneczek są niebieskie a były białe jeszcze dzisiaj. Kropka , która wskazywała czy uczestnik jest na forum była zielona teraz też jest niebieska:) Poprzednia wersja powodowała ,że było to bardziej przejrzyste. Niebieski kolor ładny ale cos go strasznie dużo:) Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez AndrzejWalb Cytuj
Damian780425 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #133 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Godzinę temu, JemioloSeba napisał: Pomału wszystko dopniemy na ostatni guzik. Ogólne wrażenia z forum są mega pozytywne i nie wróciłbym do starego softu. Dajmy na luz a do końca miesiąca będzie malinka Trzymam za słowo ;-) Cytuj
spiochu Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #134 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Piotrze doprowadźmy na początku do ładu forum z poziomu komputera. Później zajmiemy się tapatak. Ja tylko zgłaszam zauważone błędy, mam nadzieję, że ktoś odpowiedzialny robi sobie listę "do zrobienia". Mam świadomość, że są pewne priorytety i nie wszystko od razu zostanie poprawione Wysłane z telefonu Cytuj
suricade Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #135 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Mala prośba czy najnowsze zdjęcia mogłyby się wyświetlać pod najnowszymi postami ? Teraz są wymieszane i daje to wrazenie chaosu.. Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #136 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Agnieszko możesz wstawić screena o co dokładnie chodzi? U mnie to wygląda tak ale nie wiem czy o to Ci chodzi: Cytuj
suricade Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #137 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wrzucę jak będę prz kompie ja mam zupełnie inny wygląd forum niz ten który zamieściłeś. Chodzi o nieprzeczytaną zawartość. Cytuj
Pleziorro Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor #138 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Chodzi o to o czym pisałem, możesz sobie ustawić tam na górze jaką zawartość ma prezentować, czyli np. tylko nowe posty. Niestety to ustawienie znika za każdym razem więc jest do poprawy. Obecnie obsługa forum i przewijanie do ostatniej wiadomości to jest dramat Cytuj
suricade Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #139 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dokładnie Plezi mała tragedia.:-) Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 3 Sierpnia 2016 #140 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Przecież macie opcję nieprzeczytana zawartość (chyba tak się nazywa) i tam są same posty. Cała aktywność pokazuje wszystko. Dajcie sobie czas na przyzwyczajenie do obsługi bo nie możemy zmienić wszystkiego pod nasze indywidualne przyzwyczajenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi