Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, JemioloSeba napisał:

W dzwoneczku wyświetlają się wszystkie powiadomienia jakie ustawiłeś sobie w profilu.

..zgadza się. Ale chodziło mi o to ,że tam też można zobaczyć kto dodał punkcik. Po prostu tam łatwiej znaleźć taką informację jak szukać po postach. Ale fajnie ,że działa jedno i drugie.

Opublikowano

Bo moim zdaniem posty powinny być wyświetlane na forum a świeżo dodane zdjęcia w gallerii a obecnie jest wszystko razem i kilka razy przyłapałem się na tym że kliknąłem na zdjęcie myśląc że to post. Niepotrzebne utrudnienie.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
13 minut temu, JemioloSeba napisał:

Jednak nowe zdjęcia też lądują w "Grafikach" więc to tam znajdują się nasze wszystkie zdjęcia.

...dokładnie tak jest! Czyli każdy ma swoja galerię. Sławek..to jest to samo co było tylko wchodzisz tak ja Sebastian pokazał.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Szkoda tylko że trzeba  tyle kliknięć wykonać by się do tego dostać.Na starym forum każdy miał taki odnośnik do galerii przy lajkach, który od razu kierował do galerii danego forumowicza tu też by się przydał. 

Opublikowano

Kolejny kwiatek to właśnie to co piszę, na sztywno wrzuciło mi się w odpowiedzi posta, że cytuję Sebastiana, nie mam możliwości tego usunięcia

---------------------

Usunąłem, trzeba kliknąć na ramkę cytatu aby jej się pozbyć 

Opublikowano

I musiałem napisać tego posta jako cytat Sebastiana, bo inaczej nie mogłem napisać jako ja.

A chcę napisać, że podczas przeglądania nieprzeczytanej zawartości strona nie zapamiętuje preferencji, bo nawet jak jednorazowo ustawię, żeby prowadzi do pierwszej nieprzeczytanej wiadomości i nie pokazywał grafik, to następnym razem i tak to ustawienie znika.
Na prawdę czeka nas maaaaasa roboty zanim to zacznie poprawnie funkcjonować. Ale to najnowocześniejsze forum na jakim pisałem do tej pory :)

Opublikowano
5 minut temu, Pleziorro napisał:
2 godziny temu, JemioloSeba napisał:

Kolejny kwiatek to właśnie to co piszę, na sztywno wrzuciło mi się w odpowiedzi posta, że cytuję Sebastiana, nie mam możliwości tego usunięcia

Taki problem miewam tylko z poziomu telefonu. Czy to pisałeś z komputera czy innego urządzenia?

Ogólnie forum na kompie i na telefonie to inna bajka. Na komputerze działa zdecydowanie lepiej.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.