Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #121 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 18 minut temu, JemioloSeba napisał: W dzwoneczku wyświetlają się wszystkie powiadomienia jakie ustawiłeś sobie w profilu. ..zgadza się. Ale chodziło mi o to ,że tam też można zobaczyć kto dodał punkcik. Po prostu tam łatwiej znaleźć taką informację jak szukać po postach. Ale fajnie ,że działa jedno i drugie. Cytuj
Bezprym Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #122 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Bo moim zdaniem posty powinny być wyświetlane na forum a świeżo dodane zdjęcia w gallerii a obecnie jest wszystko razem i kilka razy przyłapałem się na tym że kliknąłem na zdjęcie myśląc że to post. Niepotrzebne utrudnienie. Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #123 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Bo dalej nie znalazłeś tego co trzeba. Ty patrzysz na aktywność a galeria jest w zakładce "Grafiki". Oto zdjęcie: Cytuj
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #124 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 13 minut temu, JemioloSeba napisał: Jednak nowe zdjęcia też lądują w "Grafikach" więc to tam znajdują się nasze wszystkie zdjęcia. ...dokładnie tak jest! Czyli każdy ma swoja galerię. Sławek..to jest to samo co było tylko wchodzisz tak ja Sebastian pokazał. 1 Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #125 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ufff dzięki Bogu bo już myślałem, że tylko ja tak mam Cytuj
Bezprym Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #126 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Szkoda tylko że trzeba tyle kliknięć wykonać by się do tego dostać.Na starym forum każdy miał taki odnośnik do galerii przy lajkach, który od razu kierował do galerii danego forumowicza tu też by się przydał. Cytuj
Pleziorro Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor #127 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Kolejny kwiatek to właśnie to co piszę, na sztywno wrzuciło mi się w odpowiedzi posta, że cytuję Sebastiana, nie mam możliwości tego usunięcia --------------------- Usunąłem, trzeba kliknąć na ramkę cytatu aby jej się pozbyć Cytuj
Pleziorro Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor #128 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 I musiałem napisać tego posta jako cytat Sebastiana, bo inaczej nie mogłem napisać jako ja. A chcę napisać, że podczas przeglądania nieprzeczytanej zawartości strona nie zapamiętuje preferencji, bo nawet jak jednorazowo ustawię, żeby prowadzi do pierwszej nieprzeczytanej wiadomości i nie pokazywał grafik, to następnym razem i tak to ustawienie znika. Na prawdę czeka nas maaaaasa roboty zanim to zacznie poprawnie funkcjonować. Ale to najnowocześniejsze forum na jakim pisałem do tej pory Cytuj
JemioloSeba Opublikowano 2 Sierpnia 2016 #129 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 5 minut temu, Pleziorro napisał: 2 godziny temu, JemioloSeba napisał: Kolejny kwiatek to właśnie to co piszę, na sztywno wrzuciło mi się w odpowiedzi posta, że cytuję Sebastiana, nie mam możliwości tego usunięcia Taki problem miewam tylko z poziomu telefonu. Czy to pisałeś z komputera czy innego urządzenia? Ogólnie forum na kompie i na telefonie to inna bajka. Na komputerze działa zdecydowanie lepiej. Cytuj
Pleziorro Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor #130 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Z kompa, z telefonu na razie nie da się korzystać albo jestem na to za stary, bo wstyd akwaryście powiedzieć, że za mało cierpliwy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi