Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No przecie nikt się nie kłóci :) :) :). Po prostu wstawiłem się za kolegą Hubert ,bo jeszcze nie założył Malawi założyć a już dostał na powitanie opierdol ,że nie po łacinie pisze :( .Teraz chyba się wystraszył ,bo nie odpisuje :( . Również i mnie się dostało ,bo jestem świeżak i w końcu napisałem pierwszy post ,mimo że się przyznaje od 2 lat zrobiłem sobie przerwę z Malawi .Napewno wrócę do starej .....no naprawdę starej miłości ,zwłaszcza ,że na dzisiaj dysponuje w moim pokoiku łącznie 1846 l :) Pozdrawiam wszystkich :)
Opublikowano
...trzeba czasami Krzysztof z dystansem podejść do tego co piszemy 1846 l to dla nie bajka!!!
No właśnie widzę...no czytam i jestem pod wielkim wrażeniem.....;).I tu absolutnie się z Tobą zgadzam,że te 1846 l ,to dla mnie pewne zadowolenie, no cóż w 10 m'2. (tak to jest każde akwarium pod wpływem wody z czasem się kurczy ,no i nie stety trza powiększać :) Napisałem ,nie po to żeby się chwalić ,co to ja nie mam i co miałem ,lecz byście mnie nie traktowali z góry ,bo napisał nagle 2 posty !. Skąd u Was takie nieżyczliwe podejście ? !!!:(.Andrzej wystarczyło minimum wysiłku ,wejść w profil i tam masz napisane o nie zastanawianiu się i zarybianiu :).
Opublikowano
Andrzej wystarczyło minimum wysiłku ,wejść w profil i tam masz napisane o nie zastanawianiu się i zarybianiu .

...byłem , wszedłem i nawet widziałem Twoje palety ( na FB);) Do moich palet mogę Ci przesłać linka jak będziesz chciał je zobaczyć. Mam nadzieję ,że nie o mnie myślałeś pisząc o nieżyczliwym podejściu bo ja akurat chciałem stonować Wasze wypowiedzi..Ale cóż...dziś pada deszcz, różnie reagujemy i zostało źle odebrane to co i jak wcześniej pisałem:) Krzysztof..ale spokojnie...nikt Ciebie nie traktuje tutaj z góry..Ja zawsze najpierw wchodzę w info o użytkowniku i wtedy wiem ( mniej więcej) czy akwarysta jest z doświadczeniem czy nie. Jak znalazłem info o tym co trzymasz i w tym palety to nawet przez myśl mi nie przeszło aby Ciebie z czymś pouczać:) A pisałem o zarybianiu 1846 l bo zrozumiałem ,że masz je w tej chwili pusta i chcesz z powrotem w nim trzymać pyszczaki.

Opublikowano

Widzę, że ktoś tu ma poważny problem z matematyką... W dodatku niezbyt parlamentarnie się wyraża, co też jakby nie łapie się w regulamin... :P;) tak jak napisał Andrzej, złap kolego trochę dystansu, a będzie Ci lżej zarówno na tym forum jak i w życiu ;) może trochę źle odebrałeś mój post do Huberta, a może ja rzeczywiście trochę na szybko go pisałem i nie skupiłem się na meritum. Jak kogoś uraziłem (głównie kolegę zakładającego ten temat bo reszta mnie nie obchodzi w tym przypadku) to przepraszam :)

• Dziękuję 1