Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy wyniku 1:0 zawsze jest nerwowo, na każdym poziomie rozgrywek. Strach bardziej odczuwa się przy meczach o stawkę, a tu naprawdę stawka była bardzo wysoka i temu wydawało się nerwowo. Irlandia ani razu nie zagroziła nam w 100%, my nie mogliśmy grać całego meczu jak pierwszą połowę, Irlandczycy musieli zmienić taktykę gry po stracie gola i temu poszli do przodu, a z tego musiały tworzyć się akcje podbramkowe, które w ostateczności nie były klarowne. Przecież Irlandia oddała dwa strzały ale żaden nie był w światło bramki.

Osobiście końcówkę meczu oglądałem spokojnie, jedynie skupiałem się na dośrodkowaniach z lewej strony boiska po faulach bo faktycznie mogli wtedy na zagrozić, obrona spisała się rewelacyjnie. Jedynie mały błąd Pazdana i moim zdaniem troszkę za późne wyjście z bramki Szczęsnego mogło wydawać się groźne ale zawodnik irlandzki nawet nie doszedł do tej piłki.

Opublikowano

Trzeba przyznać że dziś zagrali bardzo dobre spotkanie 18 strzałów na bramkę przy 2 strzałach rywali. Podań prawie 500 przy 180 przeciwnika. Cieszy historyczna wygrana, jednak martwi kondycja. Po 70 minucie znaczny zjazd. Bardzo cieszy forma Kapustki, oraz presing jak zaprezentowali nasi gracze. Główne pytanie teraz jest co będzie w ich głowach, czy nie obrosną w piórka. Ja liczę, że Nawałka ma na tyle charyzmy, aby sprowadzić ich do pionu. Mamy reprezentację która ma potężną siłę w środku pola z Krychowiakiem na czele. Jutro pewnie w prasie tytuły "pogrom", czy " zepchnięcie pod własną bramkę". Jednak im więcej media pojmują w nas artykułów wychwalajacych nasze Orły, tym rośnie niepotrzebnie napompowany balonik, a jak się noga podwinie to, zmiana o 180 stopni. Dlatego na dobre i na złe, czy wygrają czy nie trzymamy kciuki za naszych !

Opublikowano

....w całej historii ME do tej pory byliśmy tylko dwa razy w fazie grupowej i to raz z tego tytułu ,że byliśmy współorganizatorem ME. A dziś jesteśmy tutaj bo sobie to wywalczyliśmy i to jest bardzo wymowne. Od czasów Kazimierza Górskiego nie mieliśmy ani takiej atmosfery , ani takiej ekipy ani warunków nam sprzyjających.. Może to zbyt wiele powiedziane ale ja widzę powrót polskiej piłki na co czekałem kilkadziesiąt lat. I tylko malkontenci tego nie dostrzegają:) Nawet gdyby dalej się nam nie powiodło ( odpukać) to i tak jestem dumny ,że po latach jałowych można oglądać naprawde świetną naszą piłkę.

• Dziękuję 2
Opublikowano

Mnie tylko martwi partner dla Glika na środek obrony. Może Nawałka zaryzykuję jak kiedyś Śp terener Górski i młodzika zaryzykuję (czt Salomon).Niestety Pazdan nie zrobił dziś zbyt dobrego wrażenia...

Opublikowano

Pazdan w żadnym meczu reprezentacji ostatnio nie zrobił żadnego wrażenia, nie wiem jakim cudem z jego umiejętnościami on jest zawodnikiem pierwszej jedenastki :/

Opublikowano
Pazdan w żadnym meczu reprezentacji ostatnio nie zrobił żadnego wrażenia, nie wiem jakim cudem z jego umiejętnościami on jest zawodnikiem pierwszej jedenastki :/

W sumie i tak lepiej on niż Cionek :D

Przy okazji zachowanie (kolejne z resztą) trenera naszych czwartkowych rywali :) Kobietą nie polecam oglądać :)

http://m.fangol.pl/view/165755/oblesne-zachowanie-loewa?mobileRedirect=t

Opublikowano

Irlandia zagrała słabo i dlatego my na ich tle wyglądaliśmy dobrze, poczekajmy na dwa kolejne mecze, z Niemcami słabo ich widzę, prawa strona obrony dziurawa jest jak sito, Pazdan jest najsłabszym ogniwem.

Cała prawda o naszej drużynie wyjdzie w meczu z Ukrainą i z miłą chęcią chciałbym się cieszyć tak jak dzisiaj, jednak na razie należę do obozu malkontentów.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.