Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądaliście nowe pokarmy tropical'a? Z serii soft line. Nazwa brzmi dumnie ale czy on ma sens?

http://www.tropical.pl/produkty/akwarystyka/pokarmy/linia-super-premium-soft/africa-carnivore/

Soft Line AFRICA - YouTube

I jest jeszcze roślinny. Co sądzicie o takim pokarmie? Jak ktoś lubi interesować się tematem karmienia na poważnie to może warto go sprawdzić.

• Dziękuję 1
Opublikowano
Oglądaliście nowe pokarmy tropical'a? Z serii soft line. Nazwa brzmi dumnie ale czy on ma sens?

http://www.tropical.pl/produkty/akwarystyka/pokarmy/linia-super-premium-soft/africa-carnivore/

I jest jeszcze roślinny. Co sądzicie o takim pokarmie? Jak ktoś lubi interesować się tematem karmienia na poważnie to może warto go sprawdzić.

Widziałem nową linię i przetestuję jak przyjdzie do sklepu.

Opublikowano

Kupiłem małą puszeczke aby przetestować ale muszę wykończyć inne karmy. Marek są u Nas w sklepie u Darka jakbyś był zainteresowany. Przetestuje to coś napiszę.

• Dziękuję 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zakupiłem mała puszke. Pokarm powoli opada na dno, pyszczaki chętnie podejmują pokarm. Pozostałość spada na dno i jest zjadany z dna oraz kamieni. wygląd całkiem ciekawy, granulki sa miękkie. bez dziwnych zapachów. Zobaczymy jak na dłuższa metę. Używam jako pokarm uzupełniający.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kupiłem małą puszeczke aby przetestować ale muszę wykończyć inne karmy. Marek są u Nas w sklepie u Darka jakbyś był zainteresowany. Przetestuje to coś napiszę.

Wojtku - u Piotra jest o wiele tańszy - puszka 250ml/130g T. herbivore kosztuje 35 złociszy.