Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam naklejona najtansza okleine samoprzylepna z OBI, przyklejona na wode z plynem do naczyn, powietrze wycisniete karta platnicza, na poczatku mialem stresa poniewaz zostalo duzo bąbli i efekt byl mizerny, ale po okolo tygodniu wszystkie bable zniknely i obecnie wyglada jakbym mial poprostu czarna szybe, zero smug ani najmniejszego bąbla,

moje rady:

- odtłuść porządnie szybe

- nie żałuj wody z płynem do naczyń

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ja teraz bede malowal.... z folia duzo zachodu, robia sie bęble, coprawda znikaja za jakiś czas, ale cięzko to wykonać samemu, poza tym klejąca się strona nigdy nie jest matowa, potem potrafi sie odklejac na rogach od wody. Miałem również spienione pcv, ale efekt głębi zdecydowanie mniejszy i syf sie zbiera za płytą. Strukturalne DIY- fajnie wygląda na początku, ale również syf... Teraz chce pomalować na czarno...

Opublikowano
z folia duzo zachodu, robia sie bęble, coprawda znikaja za jakiś czas, ale cięzko to wykonać samemu, poza tym klejąca się strona nigdy nie jest matowa, potem potrafi sie odklejac na rogach od wody

...jak dobrze zrobisz to bąbli nie ma w ogóle od samego początku

...samemu robisz bez najmniejszego wysiłku

... kupujesz matową i po sprawie

... jak źle przyklejona to może tak się zdarzyć ( pewnie kwestia folii , klejenia oraz docięcia) . Woda nie powinna wydostawać się poza pokrywę a jak już to trzeba ją uszczelnić bo następnym etapem może być "puchnąca" płyta szafki.

Opublikowano

e586d7eaea9180bf50a4bf005d6a2abd.jpg

Mam nadzieje ze widać różnice na zdjęciu. Jest dużo lepiej i wydaje mi sie ze wszystko ładnie zniknie. Czekam dalej

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Miałeś racje. Dzieki za radę. W weekend zalewam zbiornik, robię foty i przedstawiam sie na forum :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

... kupujesz matową i po sprawie

Mozecie w takim razie polecić mi jakąś folię, która będzie matowa od wewnątrz? Wszystkie co oglądałem od środka się błyszczały....