michallis11 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor #11 Opublikowano 5 Marca 2016 Mam jeszcze opcje żeby zamienić corale na Cynotilapia sp. hara Gallireya Reef ale one chyba lubią mięsko więc z dietą musiałbym pokombinowac, chciałem jeszcze sprangery, kolorystycznie by pasowały ale w hodowli były już dość dojrzale więc sobie odpuscilem.
Bezprym Opublikowano 5 Marca 2016 #12 Opublikowano 5 Marca 2016 Dr. Pawlak ma hary? Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka
eljot Opublikowano 5 Marca 2016 #13 Opublikowano 5 Marca 2016 gdyby był tam yellow lub rdzawy to bym pisał inaczej . To była by znacznie pewniejsza opcja.Mam jeszcze opcje żeby zamienić corale na Cynotilapia sp. hara Gallireya Reef ale one chyba lubią mięsko więc z dietą musiałbym pokombinowac, Wile byś nie musiał kombinować ale zamiast Hary do tego zestawu dołożył bym Yellow ze względów kolorystycznych jak i charakterologicznych.
michallis11 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor #14 Opublikowano 5 Marca 2016 Dr. Pawlak ma hary? Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka Hary na obecną chwilę nie ma za jakieś 4,5 tygodni z tego co mówił
Rekomendowane odpowiedzi