Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bardzo zależało mi na szkle od Przemka, ale jak mówię, niestety nie da się nic załatwić i dogadać. Dostałem wycenę szkła, ale o info o transporcie czekam od 14 stycznia. Czekam na odp. z erybki i napiszę z zapytaniem do akwaria.biz

Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka

Odpisuję,ale ktoś mnie zawoła i zapominam odpisać . Dostaję dziennie kiladziesiąt meili w sprawie wyceny . Wystarczy że mam ciężkie trzy dni pracy do noc i w tym czasie nie odczytuję korespondencji .

Po tym czasie mam już około 150 meili do odpisania. Nie ma u mnie złej woli lecz brakuje kompetentnych ludzi do pracy .

U mnie trasnport busem takich średniaków, na terenie polski to z reguły 180zł .

Opublikowano

Jestem na pewno jednym z ostatnich klientów Pana Przemka. Kilka dni temu dostarczono mi 864l i potwierdzam zapracowanie tej firmy... i masakryczną wymianę e-mailową. Jednakże to co dostałem.... to czapki z głów Panie Przemku!. Cierpliwość to cnota akwarystów, a ja byłem z 2 miesiące cierpliwy i się doczekałem.

Opublikowano
Odpisuję,ale ktoś mnie zawoła i zapominam odpisać . Dostaję dziennie kiladziesiąt meili w sprawie wyceny . Wystarczy że mam ciężkie trzy dni pracy do noc i w tym czasie nie odczytuję korespondencji .

Po tym czasie mam już około 150 meili do odpisania. Nie ma u mnie złej woli lecz brakuje kompetentnych ludzi do pracy .

U mnie trasnport busem takich średniaków, na terenie polski to z reguły 180zł .

Przemek,musisz przyuczyć kogoś bo naprawdę tracisz klientów,w dzisiejszych czasach kontakt to podstawa,inaczej klienci czują się zlani.Niestety samemu mi się zdarzało jak oddzwaniałem nawet na drugi dzień dopiero a klient wyskakiwał z tekstem,że teraz to już za późno bo inny stolarz się zgłosił.Mi pomaga w pracy żona i jestem zadowolony.

Wczoraj miałem potrzebę się dowiedzieć o grubość wzmocnienia bo chciałem sobie już skleić kaseciaka,ale Twoja Pani kazała zadzwonić 19-20 co próbowałem wykonać,ale bez skutku.

Opublikowano

No niestety, nie idzie sie dogadać, nie mam parcia z czasem, ale i zaufania do innych wykonawców, mimo ze cena w erybce i u mycioka bardzo zbliżone, to jeszcze chwile cierpliwie poczekam.

Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka