husi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor #11 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Domownicy już pływają ? Obsada bez zmian: Saulosi 2+5 i Sprengrae 1+4 (lub 2+3-nie jestem pewien samców). 2 ciężarne Saulosi chwilowo w mniejszym akwarium,później dołączą do reszty☺️
timi-akwaria.pro Opublikowano 2 Stycznia 2017 #12 Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) 17 godzin temu, husi napisał: Właśnie jestem po sprzataniu baniaczka i małej zmianie dekoracji. Mechanik będzie na tylnej ściance za kamieniami jeśli się da☺️ Mógłbyś napisać co znaczy "sprzątanie baniaczka"? Edytowane 2 Stycznia 2017 przez timi
husi Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor #13 Opublikowano 3 Stycznia 2017 23 godziny temu, timi napisał: Mógłbyś napisać co znaczy "sprzątanie baniaczka"? Wymiana wody, czyszczenie akwarium, kamieni i piasku?
timi-akwaria.pro Opublikowano 3 Stycznia 2017 #14 Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Oj...tak podejrzewałem. Takich akcji się nie robi bez wyraźnego powodu Zrobiłeś sobie tzw. restart, a to oznacza, że wypadałoby poczekać, aż akwarium dojrzeje i mam nadzieję, że poczekałeś. Ceramikę w filtrze biologicznym też "posprzątałeś"? Edytowane 3 Stycznia 2017 przez timi
husi Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor #15 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dnia Tuesday, January 03, 2017 o 14:32, timi napisał: Oj...tak podejrzewałem. Takich akcji się nie robi bez wyraźnego powodu Zrobiłeś sobie tzw. restart, a to oznacza, że wypadałoby poczekać, aż akwarium dojrzeje i mam nadzieję, że poczekałeś. Ceramikę w filtrze biologicznym też "posprzątałeś"? Poczekałem ile mogłem,bo nie mam warunków. Ceramika została stara☺️Narazie wszystko w normie☺️
husi Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor #16 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Tak mają się rybki po ostatnich zmianach☺️ 3 widoczne samice Saulosi mają się coraz lepiej po inkubacji☺️ VID_20170107_162928.mp4
Rekomendowane odpowiedzi