Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
walory estetyczne są sprawą bardzo osobistą

Niby tak, ale moim zdaniem jakieś miniumum, które przypominałoby chociaż trochę naturalne warunki życia pyszczaków z Malawi by się przydało. Tutaj to totalna porażka, sorry za szczerość misq, ale mi się nie podoba:( Ta fototapeta morska to już nawet nie będę komentował.

postanowiłem zmienić szkiełko na wystrój Malawi

No niestety Malawi to to nie jest:(

Opublikowano

Inne tło(czy to czarne czy strukturalne ale to już według gustu))+ jeden rodzaj kamienia np jak ten większy otoczak z prawej,i od razu lepiej by to wyglądało,bo teraz niestety nie wygląda to za dobrze i ciekawie...

Opublikowano

Czasami mam wrażenie, że ze względu na to, że rybki z Malawii są kolorowe to przez niektórych ten biotop traktowany jest jak morszczak dla ubogich ;)

Na szczęście to nie stoi u mnie w salonie i nie mi ma się podobać :) Tak więc luzik :)

Wysłane z telefonu

• Dziękuję 1
Opublikowano
Wrzucam obiecane zdjęcie mojego zbiorniczka, oczywiście żona włożyła łapki i wrzuciła muszle, a nie chcę się już kłócić i pewnie zostaną.

he he to masz tak jak ja. Nie bardzo moge pokazywac moje akwa bo tez zona miala swoj udzial w wystroju :) . Za to bardzo dobrze Ciebie rozumiem :)

Opublikowano
he he to masz tak jak ja. Nie bardzo moge pokazywac moje akwa bo tez zona miala swoj udzial w wystroju :) . Za to bardzo dobrze Ciebie rozumiem :)

Wrzucam obiecane zdjęcie mojego zbiorniczka, oczywiście żona włożyła łapki i wrzuciła muszle, a nie chcę się już kłócić i pewnie zostaną.

To może po prostu pokażcie swoim żonkom zdjęcia baniaków w galerii,i wytłumaczcie im że tak ma wyglądać Malawi :D;)...

• Dziękuję 1
Opublikowano

moim zdaniem , wbrew pozorom , najpiękniejsze są wycinki natury.... to jest podobne do tego jak idziemy przez park jesienią i pomiedzy liśćmi leży np. kolorowy papierek z loda itp. ... pomimo liści , gałązek i traw, wygląda nienaturalnie, chociaż jest bardziej kolorowy etc............ pamiętajcie jedno , natura nigdy nie śmieci :)

Opublikowano

Jeżeli żona do motoru zaczepiła by ci kolorowe wstążki i kokardki w szprychy dała kolorowe koraliki, to dałbyś radę tak jeździć? A z akwarium niestety coś takiego zrobiłeś. i tak tuningowanym motorem da się jeździć jak i ryby będą pływały w takim akwarium.

• Dziękuję 2