Andrzej Głuszyca Opublikowano 17 Stycznia 2016 #11 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Termometr pływa sobie swobodnie bez przyssawki, ponieważ jest na razie, zamówiłem już inny elektroniczny. ..
timi-akwaria.pro Opublikowano 17 Stycznia 2016 #12 Opublikowano 17 Stycznia 2016 walory estetyczne są sprawą bardzo osobistą Niby tak, ale moim zdaniem jakieś miniumum, które przypominałoby chociaż trochę naturalne warunki życia pyszczaków z Malawi by się przydało. Tutaj to totalna porażka, sorry za szczerość misq, ale mi się nie podoba:( Ta fototapeta morska to już nawet nie będę komentował. postanowiłem zmienić szkiełko na wystrój Malawi No niestety Malawi to to nie jest:(
egon44 Opublikowano 17 Stycznia 2016 #13 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Inne tło(czy to czarne czy strukturalne ale to już według gustu))+ jeden rodzaj kamienia np jak ten większy otoczak z prawej,i od razu lepiej by to wyglądało,bo teraz niestety nie wygląda to za dobrze i ciekawie...
Andrzej Głuszyca Opublikowano 17 Stycznia 2016 #14 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Niby tak, ale moim zdaniem jakieś miniumum, ..a co określa te minimum i jakie ono jest?
timi-akwaria.pro Opublikowano 17 Stycznia 2016 #15 Opublikowano 17 Stycznia 2016 ..a co określa te minimum i jakie ono jest? IMHO brak elementów wystroju z innych biotopów, których nie znajdziesz w Malawi.
spiochu Opublikowano 18 Stycznia 2016 #16 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Czasami mam wrażenie, że ze względu na to, że rybki z Malawii są kolorowe to przez niektórych ten biotop traktowany jest jak morszczak dla ubogich Na szczęście to nie stoi u mnie w salonie i nie mi ma się podobać Tak więc luzik Wysłane z telefonu 1
Gość grabiec Opublikowano 18 Stycznia 2016 #17 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Wrzucam obiecane zdjęcie mojego zbiorniczka, oczywiście żona włożyła łapki i wrzuciła muszle, a nie chcę się już kłócić i pewnie zostaną. he he to masz tak jak ja. Nie bardzo moge pokazywac moje akwa bo tez zona miala swoj udzial w wystroju . Za to bardzo dobrze Ciebie rozumiem
egon44 Opublikowano 18 Stycznia 2016 #18 Opublikowano 18 Stycznia 2016 he he to masz tak jak ja. Nie bardzo moge pokazywac moje akwa bo tez zona miala swoj udzial w wystroju . Za to bardzo dobrze Ciebie rozumiem Wrzucam obiecane zdjęcie mojego zbiorniczka, oczywiście żona włożyła łapki i wrzuciła muszle, a nie chcę się już kłócić i pewnie zostaną. To może po prostu pokażcie swoim żonkom zdjęcia baniaków w galerii,i wytłumaczcie im że tak ma wyglądać Malawi ... 1
kado Opublikowano 18 Stycznia 2016 #19 Opublikowano 18 Stycznia 2016 moim zdaniem , wbrew pozorom , najpiękniejsze są wycinki natury.... to jest podobne do tego jak idziemy przez park jesienią i pomiedzy liśćmi leży np. kolorowy papierek z loda itp. ... pomimo liści , gałązek i traw, wygląda nienaturalnie, chociaż jest bardziej kolorowy etc............ pamiętajcie jedno , natura nigdy nie śmieci
yaro Opublikowano 18 Stycznia 2016 #20 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Jeżeli żona do motoru zaczepiła by ci kolorowe wstążki i kokardki w szprychy dała kolorowe koraliki, to dałbyś radę tak jeździć? A z akwarium niestety coś takiego zrobiłeś. i tak tuningowanym motorem da się jeździć jak i ryby będą pływały w takim akwarium. 2
Rekomendowane odpowiedzi