Skocz do zawartości

New Life Spectrum Cichlid Formula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

New Life Spectrum Cichlid Formula - 2000 g (70.5 oz) by New Life International Inc.: Amazon.de: Haustier

opłaca się zamawiać ten pokarm?

gdybyśmy zamówili wspólnie tak jak w przypadku O.S.I.

cena kosmiczna za całość ale już gdyby się kupiło na 8-10 to była by do przyjęcia.
Opublikowano

Drogo. 200g to ok. 21 euro.

Taniej na all... z tym, że nie mamy pewności czy to faktycznie ten pokarm.

New Life Spectrum CICHLID Formula 250g - NAJTANIEJ (5908133363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img07.allegroimg.pl/photos/400x300/59/08/13/33/5908133363@@AMEPARAM@@07@@AMEPARAM@@59/08/13/33@@AMEPARAM@@5908133363

Opublikowano

czym się one różnią?

New Life Spectrum Cichlid Formula - 2000 g (70.5 oz) by New Life International Inc.

New Life International ANL40140 Spectrum Cichlid Formula Sinking 2270 gram

oczywiście poza ceną i wagą - co dziwne to tańszy jest większy.

-- dołączony post:

http://www.amazon.co.uk/dp/B0002E7IT0?psc=1

-- dołączony post:

New Life Spectrum Cichlid Formula - 2000 g (70.5 oz) by New Life International Inc.: Amazon.co.uk: Pet Supplies

Opublikowano

Większe wiaderko to opakowania poprzednio konfekcjonowane, a mniejsze wiaderko dzisiaj konfekcjonowane. Także warto przed zakupem sprawdzić datę ważności.

Opublikowano

yaro wstrzymaj się, wczoraj pisałem z kumplem z UK za tydzień dwa będzie wysyłał paczkę do PL i wycyganiłem u niego trochę miejsca (2kg) :D za parę groszy odstępnego. Gość też ma ryby wie co i jak. Jakoś nie zaufałem ofercie z allegro. Pisz PW jakbyś był zainteresowany.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie trzeba namaczać tego pokarmu ( nawet nie powinno się ponieważ część wartościowych składników podczas płukania wypłukuje się z pokarmu).

• Dziękuję 1
Opublikowano
Drogo. 200g to ok. 21 euro.

Taniej na all... z tym, że nie mamy pewności czy to faktycznie ten pokarm.

New Life Spectrum CICHLID Formula 250g - NAJTANIEJ (5908133363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Marku mogę potwierdzić że pokarm z aukcji jest ok...

Mam dobrego kolegę który ma pokaźną hodowle ryb w swoim domu,i właśnie od tego gościa z aukcji co jakiś czas zakupuje parę wiaderek NLS dla swoich rybek...

Ostatnio ten kumpel nawet mi wysłał na próbę 60gr NLS...

Rybki są zadowolone a pokarm od razu po podaniu zjadają w mgnieniu oka...

Także koledzy bez obaw...

Opublikowano

Na pewno pokarm jest ok, tylko wkrada nam się jedna mała niejasność. New life Spectrum Cichlid Formula występuje tylko w jednym rozmiarze 1mm i jest to pokarm dedykowany właśnie dla pielęgnic. W aukcji występuje tez rozmiar 0,5 mm i pod ta samą nazwą Cichlid Formula sprzedawca proponuje pokarm. Moim skromnym zdaniem jest to odmiana NLS Grow posiadająca dużą zwartość białka ok 50% co może mieć wpływ na szybszy przyrost ryb lub odmiana NLS Small Fish Formula przeznaczona ogólnikowo dla małych ryb. W tym rozmiarze czyli 0,5 mm możemy znaleźć jeszcze NLS Thera A+ pokarm opierający się na dużej zawartości czosnku i NLS Algaemax dla ryb roślinożernych .

Podsumowując, lepiej wybrać pokarm NLS Cichlid Formula 1mm, który jest dedykowany dla naszych pielęgnic, jednakże reszta odmian NLS dla ryb słodkowodnych jest na pewno pokarmem z górnej półki.

• Dziękuję 3
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.