Skocz do zawartości

New Life Spectrum Cichlid Formula

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...sprawdzałem Agnieszko New Life Spectrum Cichlid Formula i znalazłem tylko jedną ofertę ale tam nie ma daty ważności podanej. Ja bardzo sobie ten pokarm chwalę ale w związku z tym ,że dystrybutor się z niego wycofuje nie chcę dalej w niego brnąć bo w takim układzie wolę zmienić na ten co Mortis ściąga i będzie go dystrybuował czyli na Northfin .

Opublikowano

Fakt . Tylko wrzucam info jakby ktoś szukał. Też używam tyle , że wkurza mnie czerwony syfek , który zbiera się na gąbkach. Może nowy pokarm nie będzie miał tej wady.

Opublikowano
9 minut temu, suricade napisał:

Też używam tyle , że wkurza mnie czerwony syfek , który zbiera się na gąbkach. Może nowy pokarm nie będzie miał tej wady.

Wytłumacz mi o co chodzi z tym czerwonym syfkiem na gąbkach?

Używam już jakiś czas NLS i nic takiego nie zauważyłem...

Opublikowano (edytowane)

..ale nie Cichlid Formuła. A napiszę już któryś raz z rzędu: rezygnuję z NLS Cichlid Formuła bo dystrybutor w Polsce wycofał się z jego dystrybucji i coraz bardziej ciężko jest go dostać. A jak już to są po terminie  albo z bardzo krótkimi terminami albo wcale nie kupisz w sklepie. Stąd przechodzę na Northfin a ,że Mortis nim handluje to przynajmniej wiem gdzie kupić:)

Edytowane przez AndrzejWalb
Opublikowano

Andrzeju już mam,  ale chcę przetestować by było wszystko jasne. Jak się obrobię z robotą to opiszę w oddzielnym wątku. Tak na szybko to termin przydatności styczeń 2019. Pokarmu nie będzie dużo na sprzedaż ale to w oddzielnym poście,  a reszta na priv. 

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.