Skocz do zawartości

champso..ale jaki ? dylematy po latach...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale jaja Zbyszek nie wie co mu w akwarium pływa :-O

Sorry za Off top ale nie mogłem się powstrzymać

fajnie się po doktoryzować...;)

wiesz jak by "moje ego było takie, że żona stoi przed drzwiami bo w domu miejsca nie ma" to pewnie bym nic nie pisał...

• Dziękuję 1
Opublikowano

Crav przybliż historię ryby bo sporo osób może myśleć, że kupiłeś ją nie wiadomo skąd i teraz masz problemy. Jestem ostatni, który podważałby Twoją wiedzę, ale jeżeli ktoś z Tobą nigdy nie gadał to nie musi mieć świadomości, że los po prostu bywa przewrotny i czasami nie mamy wpływu na to co się dzieje.

Opublikowano

Crav nie wie co pływa w jego akwarium ale jego rybsko było w 20 konkursach i jakoś nie zauważyłem wniosków o zmianę nazwy ;-). Czuję się współwinny ☺

Opublikowano

Wydaje mi się, że dla nas tak ale dla Edka nie sądzę. Jak będę słał mu kaskę to go wykorzystam ;-) i zapytam o dosyłając focie Zbyszka ☺

Opublikowano

Mi się wydaje, że ta ryba zostaje nadal caeruleus-em bo nie ma chętnego który by wziął na klatę odpowiedzialność za identyfikację ;-). Poza tym, że była kupiona jako caeruleus tak na prawdę niewiele przemawia za tym, że jest nim faktycznie. U mnie opory budzi tylko te niedobadanie drapieżników. Na pewno wiec jeśli jest to caeruleus to inny ☺ czytaj niepopularne miejsce odłowu.