Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli uważasz że to kwestia marketingu stwórz chociaż w połowie takie miejsce jak ja stworzyłem, sprowadź ryby za 50.000zł przeprowadź kwarantanne, karm dobrymi pokarmami, podmieniaj i ogrzewaj wodę i czekaj na super klientów z Polski.....:) :) :) O specjalistach z tego forum szukających ryby za 10zł nie wspomnę:) :) :)

Opublikowano

I po co ten sarkazm? Że Tobie nie wyszło , to obwiniasz ludzi z forum? Co z tego, że wydałeś 50 tys? To wg. Ciebie duże pieniądze na rozkręcenie biznesu? Czy ryby sprzedają się tylko na tym forum? Poza tym dla Twojej wiadomości, na tym forum są ludzie których prywatne akwaria kosztowały więcej niż 50tys złotych.

Coś cienki z Ciebie biznesmen skoro swoje żale wylewasz tutaj, przy okazji obrażając potencjalnych klientów. Ale cóż , Twój cyrk, Twoje małpy.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku

• Dziękuję 2
Opublikowano
O specjalistach z tego forum szukających ryby za 10zł nie wspomnę
Nie podoba ci się tu to po co się uzewnętrzniasz, napinasz i żalisz ?

Powodzenia z żyworódkami w Nowym Roku może będzie więcej chętnych z niż biedaków z pielęgnicami afrykańskimi ;).

Opublikowano
I po co ten sarkazm? Że Tobie nie wyszło , to obwiniasz ludzi z forum? Co z tego, że wydałeś 50 tys? To wg. Ciebie duże pieniądze na rozkręcenie biznesu? Czy ryby sprzedają się tylko na tym forum? Poza tym dla Twojej wiadomości, na tym forum są ludzie których prywatne akwaria kosztowały więcej niż 50tys złotych.

Coś cienki z Ciebie biznesmen skoro swoje żale wylewasz tutaj, przy okazji obrażając potencjalnych klientów. Ale cóż , Twój cyrk, Twoje małpy.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Czy ja napisałem że wydałem na ten biznes 50000zł???

Nawet z czytaniem ze zrozumieniem tutaj są problemy...dramat...

-- dołączony post:

Nie podoba ci się tu to po co się uzewnętrzniasz, napinasz i żalisz ?

Powodzenia z żyworódkami w Nowym Roku może będzie więcej chętnych z niż biedaków z pielęgnicami afrykańskimi ;).

Pseudo pielęgnicami słowacko-niemieckimi...za 2 Euro

Opublikowano
Pseudo pielęgnicami słowacko-niemieckimi...za 2 Euro

Kurde szkoda że nie pochwaliłeś się wcześniej, że masz jedyne prawdziwe i to zapewne z certyfikatem i tatuażem na płetwie odbytowej, zapewne sprzedawałbyś na kilogramy i nie musiał byś narzekać, iż przez biednych Polaków i oszustów niemiecko - słowackich musisz się przebranżawiać :D.

Opublikowano
Kurde szkoda że nie pochwaliłeś się wcześniej, że masz jedyne prawdziwe i to zapewne z certyfikatem i tatuażem na płetwie odbytowej, zapewne sprzedawałbyś na kilogramy i nie musiał byś narzekać, iż przez biednych Polaków i oszustów niemiecko - słowackich musisz się przebranżawiać :D.

Ja nic nie muszę ja chcę jeśli rozumiesz co mam na myśli....:) :) :)

Opublikowano

Panie drogi, wylewasz żale chwalisz się, że masz hodowle, po czym okazuje się , że handlujesz w większości, obrażasz wszystkich wokoło sam siebie hołubiąc? Coś nie tak z Tobą. I wiesz co ? Z takim podejściem to Ty i na wydobyciu ropy w Arabii zbankrutujesz. A wiesz dlaczego? Bo wszędzie widzisz winę za Twoją klapę, tylko nie u siebie. A chyba od tego trzeba by zacząć.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Twoja sprawa czym masz ochotę handlować to twój biznes ale szkalowanie chyba już byłej konkurencji i obrażanie potencjalnych klientów wcale ci nie pomoże - chyba wiesz co mam na myśli :)

Opublikowano
Twoja sprawa czym masz ochotę handlować to twój biznes ale szkalowanie chyba już byłej konkurencji i obrażanie potencjalnych klientów wcale ci nie pomoże - chyba wiesz co mam na myśli :)

Po co drążyć temat ja już na całe szczęście w tym wszystkim nie muszę uczestniczyć...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.