Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK po prawie miesiącu od zalania akwarium w końcu udało mi się zakupić rybki ;]

8 Sztuk Ssaulosi

8 Sztuk Red Red

2015-12-28%2015.52.40.jpg

2015-12-28%2015.52.45.jpg

2015-12-28%2015.52.48.jpg

2015-12-28%2015.53.01.jpg

2015-12-28%2015.53.11.jpg

2015-12-28%2015.53.14.jpg

2015-12-28%2015.54.15.jpg

Muszę ogarnać jakieś tło teraz ;]

i zobaczymy co z nich wyrośnie :D

Opublikowano

Ja tam widzę normalne, dobre zdjęcia. Pytanie natomiast, czy Red Redy nie będą zbyt masywne i energiczne do tego zbiornika i czy nie będzie za dużo ciepłego odcienia do spółki z samicami Saulosi...

Opublikowano
większych zdjęć nie dało rady????

Niestety większych nie mogłem, nie mam pod ręką żadnego aparatu cyfrowego z odpowiednio dużą matrycą. Następnym razem na pewno to poprawię.

Ja tam widzę normalne, dobre zdjęcia. Pytanie natomiast, czy Red Redy nie będą zbyt masywne i energiczne do tego zbiornika i czy nie będzie za dużo ciepłego odcienia do spółki z samicami Saulosi...

No zobaczymy, jak to wszystko się powybarwia. Ale zastanawiam się czy nie dobrać trzeciego gatunku i jak podrosną zredukować troszkę ilość Saulosi I Red Redów... pytanie tylko co do tego dobrać? Jakieś pomysły?

Opublikowano
Ale zastanawiam się czy nie dobrać trzeciego gatunku i jak podrosną zredukować troszkę ilość Saulosi I Red Redów... pytanie tylko co do tego dobrać? Jakieś pomysły?

Proponował bym dorzucić Pseudotropheus cyaneorhabdos (Maingano),bo tak jak MatiK słusznie napisał przeważa u ciebie żółto-pomarańczowy kolor obu gatunków(jako całość to trochę za dużo tych kolorów moim zdaniem) a tak dodając maingano dojdzie tobie więcej niebieskiego koloru i będzie jakaś tam równowaga kolorystyczna ;)

większych zdjęć nie dało rady????

Co do fotek to kolega acid ma je normalne,dobrej jakości i wielkości, ogólnie to Ja nie mam żadnych zastrzeżeń ;)