Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tylko te lokalizacje maja mało przyjazną.

Jak ktoś z Rzeszowa zmówi ryby to ze dwa dni będą jechały.

Szkoda, że nie ma takiej hodowli w centralnej Polsce.

A sprawdż kolego połączenie Gorzów Wkpl - Rzeszów to się bardzo zdziwisz - 12godz 15min a takie pakowanie ryb jak robi Tan Mal to nawet nie odczują.

Ciebie też namawiam na zakup ryb F1 tam a nie w zoologu na Pradze skundlone lub z hodowli wsobnej.

Plezi z Warszawy jak ty też nie wierzył dopóki go nie namówiłem i sam sprawdził a teraz widzisz co pisze.:D

Opublikowano
A sprawdż kolego połączenie Gorzów Wkpl - Rzeszów to się bardzo zdziwisz - 12godz 15min a takie pakowanie ryb jak robi Tan Mal to nawet nie odczują.

Ciebie też namawiam na zakup ryb F1 tam a nie w zoologu na Pradze skundlone lub z hodowli wsobnej.

Plezi z Warszawy jak ty też nie wierzył dopóki go nie namówiłem i sam sprawdził a teraz widzisz co pisze.:D

No wlasnie dlatego ogladalem ich lokalizacje bo myslalem ze da sie jakos podjechac.

Ale to niestety wyprawa.

Póki co te moje kundelki fajnie wygladają, silnie i zdrowo wiec zobaczymy.

ALe masz racje F1 to na pewno inna liga.

Opublikowano

Ja do tej pory rybki kupowałem od kowalskiego a tu się okazało ze Tan-Mal mam pod samym nosem Rybki przywieźli super zapakowane i F1 to opłacalny zakup wiesz co"jesz":D

Opublikowano
Ale to niestety wyprawa.

Nie bardzo rozumiem jaka wyprawa...? Masz w profilu wpisane, że jesteś z Warszawy, ja mieszkam w Kobyłce i zamawiałem z Tan-Mal ryby do mojej Tanganiki. Co do samego kontaktu i tak dalej to niby wszystko miło, ale na odpowiedź swoje trzeba odczekać, no mogłoby być lepiej. Ale ryby mają pierwszy sort, a pociągiem do Warszawy jechały coś koło 6 godzin więc gdzie Ty się chcesz wybierać? :)

Opublikowano
Nie pamiętam, ale to mnie już nie obchodzi, ważne że przyjechały.

Do mnie raz PKSem Gorzów Wkpl - Warszawa Zachodnia a drugim razem PKP Szczecin - Lublin i odbiór na Warszawa Wschodnia ( tuż obok grabca:D ) i nie był to Intercity - zwykły co staje na byle stacji.:D

Nie musisz oglądać bo Pani Monika cię nie oszuka i jak pisze że mają 3-4cm to tyle będą miały a nawet widzę że często dodatkowe rybki się znajduje w przesyłce ja miałem jedną za mało i reklamowałem to w następnej miałem dwie ponadplanowe . Też jak Plezi się rozmnożyły w drodze:D

Opublikowano
Jest nowa oferta i myślę na zakupem tych gatunków Metriaclima elongatus Chewere�*F1

Cynotilapia zebroides Cobue�*F1

Czy cena 12 zl za sztuke to dużo?

Nie, to niedużo...