Skocz do zawartości

Ocena różnych form transportu pyszczaków - wydzielony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z przesylkami kurierskimi juz nie przesadzajmy, w USA tylko tak wysylaja ryby ( obejzyj pare filmow na YT) A ryby z odlowu to Ci PKS-m albo ciuchcia przyworza z Afryki

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

A co mnie Amerykanie interesują, przecież każdy wie jacy oni są.

A ryby z Afryki przylatują w większych zbirnikach niż Twoje akwa, więc porównanie do worka przerzucanego w firmach kurierskich to zupełnie inne bajki.

Opublikowano

Przylatuja w zbiornijach, hmmm ciekawe jak je zamykaja. Akurat ogladalem film w Tv jak ryby sa odlawiane i wysylane do Niemiec. Pakowane w torby foliowe, wlewana woda ze srodkiem uspokojajacym, pompowany tlen i w steropian ciasniutko upchane. Odbiorca w niemczech po kwarantannie odbiera ryby. Nikt mu ze zbiornika nie wylawial co chce LOL. To juz lepiej zapakowane na FM a i droga krutsza

Opublikowano

Stary widziales ten zbiornik na oczy kiedykolwiek. W pracy uzywamy takich do glikolu, niektozy trzymaja w nich opal do pieca. Na dole jest kranik a na gorze wlew wielkosci spodeczka do ciasta. Ciekawe jak tam wpuszczaja ryby, juz nie mowie o wylowieniu bo przez kranik sie nie zmiszcza. Odrazu uprzedze nie oplaca sie rozrywac tego zbiornika bo malo nie kosztuje.

Ps. przepraszam za ortografie

Opublikowano

Nie ma to jak zyc w cudownym swiecie ideaow. Spiochu wlasnie pokazal jakich zbiornikow do transportu tam uzywaja.

Ten zbiornik jak najbardziej, ale nadal nie uwierze ze do ryb po pare € ktos robil by sobie tyle zachodu.

Ja bym go wykorzystal jak bym sprowadzal np 0,5m plaszczki czy 30cm arowany z odlowu, bo raczej ciezko bylo by je spakowac w folie :D

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.