Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale żeby stworzyć taka bazę , to fotki na pewno musiałyby być użytkowników forum, żeby ktos nie przyczepił się do praw autorskich , albo miec zezwolenie umieszczania innych autorów

Opublikowano
No to proponuję nie marudzić....

Gdybyś widział starą galerię to też by cię szlag trafiał gdybyś tego obecnego twora zobaczył i też byś marudził. Zaczęta a nie skończona.

Baza raczej ma chyba służyć nowym adeptom malawistyki i ją propagować, więc moim zdaniem gdyby była zastrzeżona dla klubowiczów to raczej jej istnienie nie miałoby sensu bo niby czemu miałaby służyć. Baza jest formą poradnika podobnie jak FAQ, więc zastrzeżenie jej mijałoby się z celem istnienia tego serwisu.

Kado nowa Baza Harrego miała podobno w założeniu być powiązana z Albumem.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie mierz innych swoją miarą. Timi by nie narzekał..widziałem tą galerie i kilka poprzednich, ale nigdy nie widziałem byś zapytał jak możesz pomóc by było lepiej...

• Dziękuję 1
Opublikowano
Nie mierz innych swoją miarą. Timi by nie narzekał..widziałem tą galerie i kilka poprzednich, ale nigdy nie widziałem byś zapytał jak możesz pomóc by było lepiej...

Crav nie ma się co z gościem przegadywać :D w gębie ta są wszyscy mocni, ale jak przychodzi co do czego to na "solóweczke" mało kto wychodzi... :D

Opublikowano

Informatykiem nie jestem więc w czym byłbym pomocny. Nie wiem jaki był cel tego żeby ruszać starą Bazę jeśli błędy zostały a odarta została tylko szaty graficznej. To tak samo jakby wziąć się za remont pokoju zerwać starą farbę i tak zostawić. Nie mogę tego zrozumieć przecież wystarczyło w starej poprawić tylko opisy i dodać brakujące zdjęcia. Nikt się nie pytał o pomoc tylko nagle było że baza jest poprawiana, poprawiana i poprawili z lepszego na gorsze. Powiedz crav że jesteś zadowolony z jej obecnego wyglądu w stosunku do poprzedniego.

Dario1906 nie jestem już w tym wieku kiedy wychodzi się na solóweczkę wyrosłem już z tego i dojrzałem.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.