pozner Opublikowano 7 Grudnia 2015 #1 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam. Natknąłem się na taką firmę, produkującą tła w Czechach. https://www.afstyle.eu/3d-aquarium-backgrounds/alimar Nie zagłębiałem się w szczegóły, ale może warto.
egon44 Opublikowano 7 Grudnia 2015 #2 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Według mnie bardzo ciekawe tło,interesująco to wygląda całościowo z rybami w akwarium na fotkach...
LECHPL Opublikowano 7 Grudnia 2015 #3 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Widziałem te tła w necie ale nie wiedziałem że są czeskie, bardzo fajne ciekawe jak to wychodzi cenowo.
Alex.C Opublikowano 7 Grudnia 2015 #4 Opublikowano 7 Grudnia 2015 ceny masz tutaj https://www.afstyle.eu/shop/3d-backgrounds 1
pozner Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor #5 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ceny wysokie, ale nie tak wysokie jak BTN. Tło z linku w rozmiarze 200x60 kosztuje 400 euro. Ten rozmiar BTN kosztuje 680 euro. Różnica znacząca.
pozner Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor #7 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Szkoda, że nikt w Polsce nie próbuje czegoś takiego rozkręcić. A właściwie dziwię się. Technologia nie jest chyba kosmiczna.
crav Opublikowano 8 Grudnia 2015 #8 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Myślę, że z tego samego powodu z którego dobre miejsca gdzie można kupić dobrą rybę można policzyć na jednej ręce itp. Po prostu słaby rynek... Dla 15 chętnych na cały kraj... Tło same w sobie ciekawe 1
Jargos Opublikowano 8 Grudnia 2015 #9 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Myślę, że z tego samego powodu z którego dobre miejsca gdzie można kupić dobrą rybę można policzyć na jednej ręce itp. Po prostu słaby rynek... Dla 15 chętnych na cały kraj... Tło same w sobie ciekawe sprzedaż to nie tylko własne podwórko, ale głównie eksport, a 400 euro to dużo i dużo do zbicia... chyba
crav Opublikowano 8 Grudnia 2015 #10 Opublikowano 8 Grudnia 2015 sprzedaż to nie tylko własne podwórko, ale głównie eksport, a 400 euro to dużo i dużo do zbicia... chyba Pomysł dobry...nic tylko podbijać Europe i nie tylko dobrym produktem w dobrej cenie
Rekomendowane odpowiedzi