Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ja osobiscie uzywam "JBL Floaty Blade"

368_0.jpg

I musze powiedziec ze z czystym sumieniem moge ten czyscik polecic, elegancko wszystko sciaga z szyb ta brzytwa, uzywam go jakies 6 msc i jeszcze mi nie porysowal szyby a czyszcze nim tez bardzo blisko dna i najlepsza zaleta tego czyscika ze jak przechodze nim w wodzie z bocznej sciany na przednia i zrobie to zle to ta czesc w wodzie nie spada na dno tylko wyplywa na powierzchnie wody i odrazy mozna go zlapac spowrotem, to wg. mnie najwieksza zaleta tego czyscika.

Uzywam go na szybie 12mm.

Opublikowano
to jest mega dobry i szybko czyszczący czyścik nie rysuje szyb ma jedną wadę CENA

http://erybka.pl/product-pol-9106-Tunze-0220-020-Care-Magnet-Strong.html

Akurat kolega pokazał najmocniejszą a tym samym najdroższą wersję do szyb powyżej 15mm. :)

Jego duża zaletą jest fakt, że czyścik styka się z szybą tylko ostrzami, obudowa jest odstawiona, wiec żaden piasek pod nią nie podejdzie.

Ja tam zbieram na Tunze... :)

Wysłane z telefonu

Opublikowano

Aqua medic w ogóle ma ceny z kosmosu, za swoje nowe urządzenia. Wydaje mi się, że miarodajna jest cena na rynku wtórnym, a tutaj ich sprzęt mocno tanieje. A tunze, super czyścik, tylko ta cena.... Choć z drugiej strony, porysować szyby z opti withe też szkoda i koszt także samo duży :P