lago Opublikowano 23 Listopada 2015 #1 Opublikowano 23 Listopada 2015 Siema, witam po stuczterdziestupieciu latach
harisimi Opublikowano 23 Listopada 2015 #2 Opublikowano 23 Listopada 2015 Cześć ... faktycznie to może nie aż po tyle ale parę latek minęło . Jednak trafiłeś na dobry czas dla ryb, które kiedyś miałeś chyba jako jeden z nielicznych czyli predatory . Pamiętam, ze miałeś jedno z większych szkieł i byłeś przyczyna kompleksów części KM :mrgreen:
lago Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor #4 Opublikowano 24 Listopada 2015 No hej Faktycznie kiedys był duży z reszta nadal jest ale miło widziec ze pojawiły sie większe szkiełka w Klubie 8 lat mnie tu było widzę ze klub przetrwał i cieszy sie zainteresowaniem - to miłe
harisimi Opublikowano 24 Listopada 2015 #5 Opublikowano 24 Listopada 2015 Całkiem nie dawno bywał u nas seemann ale wiatry życia pogoniły go w innym kierunku.
MatiK Opublikowano 24 Listopada 2015 #6 Opublikowano 24 Listopada 2015 Witaj, my się nie znamy, ale mam nadzieję, że wniesiesz dużo wiedzy i doświadczenia w życie klubu a teraz pokazuj fotki
lago Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor #10 Opublikowano 24 Listopada 2015 Witajcie i dzięki za powitanie Akwarium ciągle mam, obsada dobrana raczej z przypadku ale 99% malawi Ze zmian, to w środku któraś tam wersja dekoracyjna. Nowe oświetlenie LED które zastąpiło stare technologie świetlówkowe. Filtracja też nowa bo stare fluvale 404 się zmęczyły życiem i zainwestowałem w kubły JBL e1901 Wrzucam fotkę pierwszego metra akwa, bo nie idzie tego sfocić przez długość. Jakość lipna ale wprawne oko zobaczy, że piasek jest ciągle ten sam 1
Rekomendowane odpowiedzi