Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Marcin troche przesadzasz z porównaniem, wkońcu na pokarmie jest zdjęcie pysia, czy jak kupujesz karme dla psa to wymagasz na opakowaniu zdjęcia rasy jaką posiadasz ?

Z tym psem i kotem to pojechałem po bandzie. Mimo to uważam, że na karmę dla roślinożerców powinien być inny gatunek, który będzie bardziej reprezentatywny.

Są dwa wyjścia zaistniałej sytuacji. Projekt zamówili u firmy graficznej, która była tania i nie przyłożyła się do badania produktu lub tak naprawdę nie mają pojęcia o żywieniu pyśków i zmodyfikowali tylko jakiś swój dotychczasowy produkt.

Opublikowano

Z tego co czytałem na forach zagranicznych to jest pokarm premium (jak NLS. NF, daninichi czy osi) i to co ma go odróżniać od innych pokarmów premium to to że jest miękkawy.Co ma być bardziej przyjazne i chętniej zjadane przez ryby.

Sam tego nie podawałem, ale jak każdy pokarm premium będzie jak najbardziej ok.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Witam ja stosowałem pokarm New Era rift lake green small pallets 1,5 mm kupowałem go w rybarium,jest to pokarm klasy premium,ale od miesiąca używam kilku rodzajów dainichi.Na pokarmie new era dorastały moje pysie,ładnie się wybarwiały,woda nie mętnieje,bardzo chętnie go jadły ryby,widzę tylko że dainichi chyba wyjdzie taniej ,a zaoszczędzone pieniądze przeznaczę na osprzęt do akwa ale to wyjdzie to w praniu.Ogólnie polecam

• Dziękuję 1
Opublikowano

Witam

Jak zakladalem akwarium w marcu zeszlego roku to wlasnie kupilem

New Era Rift Lake Green Cichild Pellets i

New Era Rift Lake Green Cichild Grazer

Mialem wtedy tylko Saluosi nie bardzo chcialy to jesc ale wydaje mi sie , ze to byla kwestia diety jaka mialy u chodowcy/dystrybutora poniewaz razem z rybami dostalem tzw free sample pokarmu ktorym karmil narybek. Pozatym pellets byly rozmiaru 1,5 mm troche za duze jak na mlode Saluosi a Grazer to znowu byla dawka za duza jak na 8 malych rybek :). Pokarm IMHO bardzo dobry, bardziej "wilgotny " niz NLS ktorym karmie . Pokarm pierwszy i trzeci jest dla roslinozernych a drugi dla miesozernych. Grazer IMHO bardzo fajny, co jakis czas podaje ryby skubia za milo, zostaly mi ze 3 kulka , pellets prawie zale opakowanie, jeszcze jest w daci, moze znowu sprobuje.

Pozdrawiam

Londo

• Dziękuję 1