Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;)

W czwartek wpadam do Polski na 2 dni. Może mi ktoś polecić jakiś dobry sklep zoologiczny centralnie w Bydgoszczy. Konkretnie to potrzebuje kupić uzupełnienia do testów JBL.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Kup uzupełnienia na internecie z opcją dostawy do paczkomatu InPost. Wybierz taki, który będziesz miał blisko. Jak dziś kupisz to akurat na czwartek, piątek powinny dojść. I masz 3 dni na odbiór paczki.

Wysłane z telefonu

Opublikowano
Zadzwoniłem, w tej chwili uzupełnień nie mają. Jest tylko 1 szt. kompletnego testu za 49 zł.

Super, nie będę się bawił i szukał uzupełniaczy. Kupie cały test. Dzięki za pomoc.

Kup uzupełnienia na internecie z opcją dostawy do paczkomatu InPost. Wybierz taki, który będziesz miał blisko. Jak dziś kupisz to akurat na czwartek, piątek powinny dojść. I masz 3 dni na odbiór paczki.

Mogą się nie wyrobić z wysyłką. Tak jak pisałem wyżej kupię cały test i po problemie. Resztę zamówię jak będę w Polsce w listopadzie, tym razem już dużo dłużej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tam na Jagiellońskiej już dawno nie ma tego sklepu nawet podany numer nie istnieje . Albo plajt albo się przenieśli gdzies. Malawi&Tanganika na Śniadeckich trochę Pysi tam maja ale na żaden zakup się nie zdecydowałem także nie będę oceniał