Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. harisimi Opublikowano 10 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #1 Opublikowano 10 Października 2015 Koresponduje obecnie z Ad-em Koningsem ponieważ na wzór zeszłego roku organizuję akcję charytatywną na rzecz jego Fundacji zajmującej się ochroną pyszczaków. Podobnie jak w zeszłym roku podeśle nam na aukcje książki z autografem. Ma tylko zerknąć jakie to będą książki. W toku rozmowy zapytałem o IV edycje Habitatu i stwierdził, że skończyły mu się te książki. Zresztą zauważył to już Crav i w rozmowach zastanawialiśmy się co teraz będzie. Czy Edkowi opłaci się robić dodruk czy pomyśli o V edycji. No i okazało się, ze rozpoczął pracę nad V edycją . Rok temu twierdził, ze raczej tego nie zrobi ale chyba zaskoczyła go popularność IV ki . Dla malawistów to świetna wiadomość. 4ka była obszerniejsza od 3ki o jakieś 1/3 a wiec można liczyć, że 5ka będzie jeszcze lepsza. Chciałem podzielić się z Wami moją radością bo nie ma i raczej nie będzie lepszego kompendium wiedzy o pyszczakach w jeziorze. Język angielski jest na pewno utrudnieniem ale nie aż takim aby się nie cieszyć . Swoja drogą już wkrótce ruszy konkurs wiedzy w którym główną wygraną będzie IV edycja Habitatu o szczegółach poinformuje wkrótce. 14 Cytuj
stan Opublikowano 10 Października 2015 #2 Opublikowano 10 Października 2015 Super wiadomość , od razu weekend jest mega ;-) Cytuj
crav Opublikowano 10 Października 2015 #3 Opublikowano 10 Października 2015 Tak było by fajnie jak by trochę schylił się nad drapieżnikami... Cytuj
luk5007 Opublikowano 10 Października 2015 #4 Opublikowano 10 Października 2015 Zapewne trochę czasu przyjdzie nam poczekać na V wydanie, ale zapewne będzie warto;) Cytuj
misiek-1984 Opublikowano 10 Października 2015 #5 Opublikowano 10 Października 2015 Witam, jest na kupnie IV edycji książki. Mamy gdzieś jakieś zniżki jako Klub? Cytuj
zdrowy_zab Opublikowano 10 Października 2015 #6 Opublikowano 10 Października 2015 Super wiadomość! A jakieś prace nad spolszczeniem tej 5tki... ? Cytuj
harisimi Opublikowano 10 Października 2015 Autor #7 Opublikowano 10 Października 2015 Kupić 4 kę bardzo ciężko ponoć juz nie ma w Amazonie. Edek nie zwierzał mi się na jakim jest etapie z piatką ale popytam ;-) . Spolszczenia nie będzie raczej na pewno. To ekonomicznie nieuzasadnione ☺. Nie ma opcji trzeba szlifować angielski :-) -- dołączony post: Witam, jest na kupnie IV edycji książki. Mamy gdzieś jakieś zniżki jako Klub? Trenuj wiedzę bo możesz mieć 4 kę za free. Musisz jedynie wygrać konkurs wiedzy. Cytuj
misiek-1984 Opublikowano 10 Października 2015 #8 Opublikowano 10 Października 2015 Uuuu to będzie ciężko z zakupem. Z tego co widzę to pozostaje mi USA, Kanada bądź używane w UK. Cytuj
stan Opublikowano 10 Października 2015 #9 Opublikowano 10 Października 2015 W USA też będzie problem z 4, na amazonie podobno dziwne ceny uzyskuje ;-). W UK pytałem na Fb to coś pisali ze za 65 funtów idzie dostać. Musisz misiek szukać Cytuj
misiek-1984 Opublikowano 10 Października 2015 #10 Opublikowano 10 Października 2015 Szukam szukam ostatnio uciekła mi okazja za 40 funa wrrrrr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi