Skocz do zawartości

Kilka ciekawostek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy te akwarium z z fish2water to tylko pokazówka firmowa czy taki mix jest możliwy? Godziny studiowania formum i zasad doboru ryb, myślałem że coś już wiem a tu jeden filmik gdzie wszystko na raz w jednym szkle sprawił że zwątpiłem :confused:

a dodatkowo pytanie choć z innego działu (sorki) - co to za rybki na filmiku: pomarańczowa ( to red red? ) i tak wielokolorowa??

post-16346-14695724443625_thumb.jpg

post-16346-14695724443705_thumb.jpg

Opublikowano
:) bardzo fajna obsada Tokyo Główne w szczycie :). W takich baniakach tak na prawdę, dokłada się tylko ryb, czasem nie zdąża się odłowić zwłok ... zostają w takiej masie wchłonięte zanim się je odłowi ;)
Opublikowano

a, bo już myślałem że muszę dotychczasowe notatki powyrzucać i pójść na Chybił-Trafił;) ale dokładać ubytków co chwila mi się nie u... śmiecha

W końcu "na początku był wielki haos" a to wygląda - nie powiem fajnie kolorowo :)- ale tak jakby nie tylko na początku był haos ;)

Opublikowano

Ostatnio byłem w Afrykarium. Zauważyłem tam pewną prawidłowość. Byłem z żona, dziećmi oraz przyjaciółmi. Bardzo negatywnie przyjąłem akwarium z rybami z Malawi. Cmokałem, krzywiłem się itp. Znajomym dzieciom i zonie się podobało. Akwarium z rybami z rafy podobało mi się choć widziałem problemy, ryby chore no ale dramatu nie widziałem. Moi towarzysze byli zachwycenie do tego stopnia, że kłócili się ze mną że ryba ma takie płetwy nie z przyczyny zaawansowanej choroby tylko od urodzenia . Dopiero nadpłyniecie ryby zdrowej tego gatunku, wsparło moje argumenty. Rozmowa z JarkiemS, który zna się na solniczkach wskazało, ze on był zdołowany widząc to co mi się wydawało ładne. Wniosek laik chce widzieć masówkę :).

Opublikowano
Bardzo negatywnie przyjąłem akwarium z rybami z Malawi.

Też byłem zawiedziony tym zbiornikiem, z wnioskiem końcowym również muszę się zgodzić, morskim byłem zachwycony :P chociaż może nie tyle laik chce widzieć masówkę, ale nie zdaje sobie sprawy z tego, że patrzy na takową. Gdybym wiedział, że morskie jest zrobione na odwal się, jakiś niesmak by pozostał, a tak wydawało mi się, że wszystko pięknie gra...

• 4 tygodnie później...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.