Skocz do zawartości

FRONTOSA.PL Tanganyika & Malawi Cichlids Boutique

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak proponujesz to zorganizować?

No ja myślę, że tak jak Pan zorganizował ten wątek :D tzn. na głównej stronie forum wejść w odpowiedni dział, np. sklepy-zakupy, tak jak jest teraz, albo off topic, kliknąć "nowy wątek", dać powiedzmy temat "Frontosa - oferta" i jazda ;)

Opublikowano

Zakładasz nowy wątek pod tytułem np. " Frontosa - oferta ryb z Malawi", i stopniowo uzupełniasz post o gatunki z fotkami (IMHO starczy jedna, dwie).

Proponowałbym dodawanie fotek bezpośrednio a nie przez zewnętrzne serwery.

Opublikowano

Dodawanie przez zewnętrzne serwery zdjęć pozwoli na nie pisanie postu pod postem a edytowanie ciągle pierwszego i dodawanie kolejnego opisu plus fotki co pozwoli na porządek i czytelność postu.

Opublikowano
Zakładasz nowy wątek pod tytułem np. " Frontosa - oferta ryb z Malawi", i stopniowo uzupełniasz post o gatunki z fotkami (IMHO starczy jedna, dwie).

Mamy swoje serwery i chyba właśnie poprzez nie będę umieszczał zdjęcia wtedy jest pewność ze nigdy nie znikną z forum może tak być?

Opublikowano
forum może tak być?

To najlepsza droga ponieważ zdjęcie nie będzie pod postem jako miniaturka, a wieksze i czytelniejsze np jak to które zapodałem jako przykład.

Dimidiochromis compressiceps chizumulu - samiec 17cm

603ee97b14d3b4b4gen.jpg

W ten sposób jest wsio czytelne ładne i nie ma pisania postu pod postem.

Opublikowano

W wątku zostały wyedytowane posty, w których przedstawiono filmy oraz zdjęcia niezwiązane z rybami z biotopu Malawi. Mam nadzieję, że dla autora wątku powód takiego działania jest oczywisty i nie wymaga dodatkowych wyjaśnień z mojej strony.

Opublikowano
W wątku zostały wyedytowane posty, w których przedstawiono filmy oraz zdjęcia niezwiązane z rybami z biotopu Malawi. Mam nadzieję, że dla autora wątku powód takiego działania jest oczywisty i nie wymaga dodatkowych wyjaśnień z mojej strony.

Nie musisz tego powtarzać już inni to napisali...

Opublikowano
Nie musisz tego powtarzać już inni to napisali...

Zwykła przyzwoitość nakazuje, że ingerencja w czyjegoś posta wymaga poinformowania jego autora o takim działaniu.

Szkoda natomiast, że sam tego wcześniej nie uczyniłeś skoro - jak wynika z Twojej ostatniej wypowiedzi - przeczytałeś ze zrozumieniem, że publikowanie treści związanych z rybami z jeziora Tanganika na forum poświęconym rybom z jeziora Malawi jest - delikatnie mówiąc - nieporozumieniem, pomimo, że zapewne nadal uważasz, że:

Usuwanie moich postów z rybami z tanganiki uważam za śmieszne
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.