Deadi Opublikowano 11 Lutego 2018 #281 Opublikowano 11 Lutego 2018 Duże osobniki masz dość mocno przeżarte, karmisz granulatem? 1
podpiwniczy Opublikowano 17 Lutego 2018 #282 Opublikowano 17 Lutego 2018 Red red wygląda jak żyworódka w ostatniej fazie ciąży , zdecydowanie musisz im obciąć kalorie. Aczkolwiek muszę przyznać że takie prosiaczki mają swój urok .
Andrzej Głuszyca Opublikowano 12 Lutego 2019 #283 Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Xime napisał: P.S.: do Moderatowrów w oparciu o te przemyślenia powinnismy chyba nasmarować jakiś przypięty, łatwo "odnajdowalny" temat o mętności dla potomnych, jak prawidłowo przez to przebrnąć,krok po kroku i z głową, żeby nie tracić zbyt dużo czasu po drodze ponosząć kolejne porażki. Wychodząc naprzeciw temu co proponujesz to zaraz wydzielę temat zmętnienia bo obecny temat kolegi @inmar dotyczy całkiem czegoś innego. Temat dotyczący zmętnienie jest niejako wypadową tematu zawartego w tytule. Proponuję tak : ja go wydzielę , podepnę a gdyby ktoś ( czytaj ) @Ximechciał napisać artykuł to proszę o kontakt na PW. Musimy chwilkę poczekać . Jak zrobię ( wydzielę ) dam znać. Teraz jest przerwa techniczna. Edytowane 12 Lutego 2019 przez AndrzejGłuszyca
Andrzej Głuszyca Opublikowano 12 Lutego 2019 #284 Opublikowano 12 Lutego 2019 Awaria usunięta Temat mętnej wody wydzieliłem jak niżej. Mój poprzedni post po pewnym czasie usunę.
inmar Opublikowano 7 Maja 2019 Autor #285 Opublikowano 7 Maja 2019 Chciałbym poinformować,że akwarium pojechało do nowego właściciela i podziękować za każdą pomoc jaką otrzymałem z tego forum.Po raz kolejny z Malawi przeszedłem na morskie.Nowe akwarium planuję już od kilku miesięcy i jego pojemność z sumpem będzie miała pojemność 1250 l. 1
Rekomendowane odpowiedzi