Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gąbka nie zapcha się szybko ? Jakie to skarpety na spływ ? W morskim były takie gotowe,ale szybko się zapychały.

Opublikowano
Gąbka nie zapcha się szybko ?


Jak dasz wate na gąbke a nie na odwrót, to sobie wate bedzie mogl bez problemu wymieniac co kilka dni i nic nie bedzie sie zapychało.


Co do skarpet, to przy sporej obsadzie radzilbym kilka dac.Produkują je w róznych przepuszczalnościach,wiec najpierw mozesz dac z wieksza a nastepnie z mniejszymi dziurkami.


Ja tez sobie projektuje nowy sump z tym że przegrody bede robil ze spienionego pcv.


Może to Cie zainspiruje;)

post-14777-14695724251543_thumb.jpg

post-14777-14695724252231_thumb.jpg

Opublikowano

Do czego są w projekcie dwie skarpety ,na zlot i rewizję ? Na pewno do tych skarpet będą wpadały małe rybki więc łatwiej je będzie wybierać. Z watą chyba dobry pomysł i oszczędniejszy.

Opublikowano

Woda najpierw wpada do pierwszej skarpety o większej przepuszczalności a później do drugiej.


Jak uważasz ale skarpet się nie wymienia a jedynie myje(można nawet prać:)) wiec nie wiem co oszczędniejsze.

Opublikowano

Źle się wyraziłem,oszczędniejsze będzie zamienić gąbki z watą.W jaki sposób będzie przelewać się woda z jednej skarpety do drugiej ?

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.