Skocz do zawartości

Przetrzymanie ryb- kado

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ nie wiem gdzie to umieścić , to zamieszczam tutaj . Trafiły mi się fajne rybki , ale akwa jeszcze w proszku i szukam kogoś , kto mógłby mi je przetrzymać z miesiąc lub dwa zanim skończę akwa ... to metraclimy 4-5cm , ok 8 szt F-1.... rzadko się je spotyka i stąd taka dziwna prośba...... oczywiście się odwdzięczę itp. jak padną trudno , moje ryzyko ..... okolice Katowic i Krakowa

tel 668 067 066 ...lub priv.

Opublikowano

jakie musiałbym kupić minimalne akwarium, żeby przetrzymać w nim , około miesiąca , 7-8 szt metraclim ok. 6 cm zanim wystartuję z głównym akwa , do tego małego chciałbym wpuścić rybki po 2-3 dniach i czy zda egzamin codzienna częściowa podmiana uzdatnionej wody i lanie np. tego ?... pisze , ze start po 24 godz. :)

https://www.akwarystyczny24.pl/tetra-bactozym-10-tabletek-srodek-do-natychmiastowej-bioaktywacji-filtra-i-wody-w-akwarium-p-3486.html

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.