Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wydaje mi się że ten lewy trzpień będzie prawidłowy i powinno być ok,niestety nie posiadam tego filtra i 100% pewności nie mam,jedynie co znalazłem na szybko w sieci na ten temat to tu

FLUVAL TRZPIEŃ CERAMICZNY 104 204 304 404 105 205 (5059321351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img17.allegroimg.pl/photos/400x300/50/59/32/13/5059321351@@AMEPARAM@@17@@AMEPARAM@@50/59/32/13@@AMEPARAM@@5059321351

....Jeśli dopiero masz zamiar kupować trzpień to zadzwoń sobie do tego gościa z linku i ci wyśle odpowiedni do twojego modelu,zresztą wszystko jest tam napisane poczytaj sobie ;) pozdrawiam
Opublikowano

Opis? "Trzpień ceramiczny do filtra Fluval 304 i 404 do starej i nowej serii filtrów."

To z tego nawet wynika, że jeden trzpień pasuje do wszystkich serii. A tak nie jest.

Witam wydaje mi się że ten lewy trzpień będzie prawidłowy i powinno być ok,niestety nie posiadam tego filtra i 100% pewności nie mam,jedynie co znalazłem na szybko w sieci na ten temat to tu FLUVAL TRZPIEŃ CERAMICZNY 104 204 304 404 105 205 (5059321351) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ....Jeśli dopiero masz zamiar kupować trzpień to zadzwoń sobie do tego gościa z linku i ci wyśle odpowiedni do twojego modelu,zresztą wszystko jest tam napisane poczytaj sobie ;) pozdrawiam

Właśnie pogrzebałem głębiej w googlach i chyba ten trzpień o którym mówisz nie jest do 304 MSF. Z tego co widzę, to raczej ten z prawej strony będzie pasował, ale chętnie przeczytałbym opinie kogoś, kto miał z tymi filtrami do czynienia.