Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To Ty ostatecznie musisz zadecydować.

Napisałem 3+7/10.

Uwierz mi - potrafi to fantastycznie funkcjonować przez długie lata.

Tak , tak , ja zapytalem w jakiej proporcji dodac.

Mysle , ze zaczekam az ktos rozwinie post. Moze dostane jakies sugesje.

Dzieki za pomoc .

Opublikowano

A ja myślę, że demasoni bardzo fajnie Ci doradził. Skoro uważasz, że z Maingano będzie za niebiesko, a Yellow (z którymi moim zdaniem, w jednym baniaku byłoby zbyt żółto..) masz w drugim baniaku, przy tym litraż jest jaki jest, to się nie zastanawiaj. Padła jeszcze propozycja Sprengerae i ewentualnie to też jest wyjście, ale w takim zbiorniku postawiłbym chyba na propozycję demasoni.

Opublikowano
A ja myślę, że demasoni bardzo fajnie Ci doradził. Skoro uważasz, że z Maingano będzie za niebiesko, a Yellow (z którymi moim zdaniem, w jednym baniaku byłoby zbyt żółto..) masz w drugim baniaku, przy tym litraż jest jaki jest, to się nie zastanawiaj. Padła jeszcze propozycja Sprengerae i ewentualnie to też jest wyjście, ale w takim zbiorniku postawiłbym chyba na propozycję demasoni.

Mysle , ze nie ma co sie tu spieszyc , nie chce popsuc tego co juz mam. Nawet zastanawiam sie czy nie zosatawic po prostu tak jak jest. Kolejne dwa samce tego samego gatunku moga duzo namieszac w obsadzie ktora juz posiadam. Kosztowalo mnie to sporo aby dobrac samice w tym zbiorniku itd.

Cuz , aktualnie jestem w fazie duzego namyslu " co dalej" .

-- dołączony post:

Mala poprawka :

Mianowicie dzisiaj sprawdzilem prawie dokladny wymiar ryb ( linijke ustawilem w zbiorniku i obserwowalem ) a wiec moje 4 ryby maja "juz" wielkosc 65mm a samiec nawet 70mm. A nie 50mm jak podalem .

A wiec prosze to uwzglednic , czy jest sens cos dodawac lub czy jest wystarczajaco miejsca aby cos dodac.

Thanks ,