melok11 Opublikowano 22 Czerwca 2015 #1 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dziś zauważyłem dwie szczeliny na klapie oświetlenia. Po otwarciu klap potwierdziła się pierwsza myśl (puścił klej na wzmocnieniu poprzecznym z obu stron). Różnica między bokami a środkiem jest 7 mm. Z tym że przednia szyba ma większy łuk. Pytanie , czy podklejać jak najszybciej czy na spokojnie. Zbiornik Juwel 240 z wklejoną koroną.
yaro Opublikowano 22 Czerwca 2015 #2 Opublikowano 22 Czerwca 2015 jak nowe - reklamować. Jak nie - naprawiać, na pewno bym tego tak nie zostawił, bo prędzej czy później strzeli.
melok11 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor #3 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jest wklejana korona myślę że do jutra wytrzyma.Reklamacja nie wchodzi w grę ale jest i dobry tego skutek , przyspieszyło decyzję o nowym zbiorniku 720 litrów.
marcin1ja1 Opublikowano 22 Czerwca 2015 #4 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jest wklejana korona myślę że do jutra wytrzyma.Reklamacja nie wchodzi w grę ale jest i dobry tego skutek , przyspieszyło decyzję o nowym zbiorniku 720 litrów. Siedział całą noc i krzywił aby zmienić na większe Co się nie robi aby przekonać np. współmałżonkę na konieczną wymianę baniaka.
Alek C. Opublikowano 22 Czerwca 2015 #5 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Chociaż jakimś ściskiem złap np.stolarskim.
melok11 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor #6 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Żonę przekonały same ryby. Sama stwierdziła że to nie neonki... Jeśli chodzi o zgodę na większe morze być każda wersja oby była skuteczna.
Rekomendowane odpowiedzi