Casamio Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor #11 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dziękuję za wasze opinie! Odnośnie obsady, to jest to poważny argument aby powiększyć akwarium Bo przecież łatwiej o większe akwarium niż o nową obsadę Miejsce w domu mam ale przy małych dzieciach trochę boję się o większy litraż, nigdy nie wiadomo co wymyślą.
MatiK Opublikowano 9 Czerwca 2015 #12 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jak masz miejsce w domu to nawet się nie zastanawiaj ja mam akwarium niecały rok, postawiłem 300 litrów chociaż to i tak był kompromis (bo przecież takie wielkie)... Teraz mam oficjalną zgodę na co najmniej 700, zostało tylko kaskę zbierać, u Ciebie będzie to samo więc lepiej już zacznij się rozglądać za sprzętem
Casamio Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor #13 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Będę myślał nad większym, to mam już długo jak dobrze pamiętam to od 2002 roku. Kupiłem je od razu po przeprowadzce do nowego miejsca zamieszkania. W ogóle zastanawiałem się czy nie powinienem go wymienić ze względu na jego wiek. Teraz jak już zaszczepię się w malawi na dobre to coś pomyślę na poważnie. Takie 200*50*60 czy coś w tym stylu byłoby super!
MatiK Opublikowano 9 Czerwca 2015 #14 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Stawiaj maksymalne, jakie Ci się zmieści wtedy nie będziesz mógł sobie pluć w brodę, że mogło być większe, a każde akwarium kurczy się bardzo szybko
Rekomendowane odpowiedzi