Skocz do zawartości

Wydanie gazety klubowej/rocznik/ankieta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak nie znajda się chętni na gazetę, to wtedy materiały wstawimy na serwis
Co Wy na to ?

Jak się nie znaleźli, to się nie znajdą.

Największe szanse daje zawsze pierwsze podejście, z elementem świeżości i niespodzianki.

Szans nie zwiększy spis treści, znajomość zawartości a nawet wpływ na nią.

Miałem parcie na "papier" nie na "serwis".

Zakładając oczywiście, że redakcja dałaby mi taką szansę.

Nie pozostaje nic innego, jak podziękować Poznerowi za serducho do sprawy i Harisimi za podjęcie inicjatywy.

Dzięki!:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo mi sie podoba podejscie jak nikt nie bedzie zainteresowany kupnem to wrzucimy to na forum... No to po co kupować hehe tak tylko myślę głośno :P

Sam pomysł nie wiem czy do końca przemyślany? Jesteśmy na forum i jak mam problem albo chce się czegoś dowiedzieć to pytam ... Nie bardzo łapie zamysł i może inni użytkownicy też i z tąd mało głosów?

Wysłane przy użyciu Taptalk

Opublikowano

Zapoznaj się kolego z treścią obydwu wątków w tym temacie, a znajdziesz tam również swoje pytanie i odpowiedź na nie, oraz całą dyskusję z tym pomysłem związaną. Nie chce mi się już pisać tego samego. Temat, jak widać, upadł i dalsze dywagacje nie mają sensu.

Opublikowano

Temat upadł ale jest u mnie w daily pick więc przeczytałem ;p i dalej nie znajduje odpowiedzi na swoje pytanie ale ok mi to nie przeszkadza. Myślałem że chcecie poznać zdanie użytkowników tego forum ... mój błąd już się nie udzielam w WASZYM temacie :P

Wysłane przy użyciu Taptalk

Opublikowano

Nie masz co się obrażać, tu masz wszystko:

Z wątku harisimi pt. "Wydanie gazety klubowej/ rocznik/ ankieta" - posty nr. 7, 30, 31, 33, 34, 35, 42, 45.

Zwrócę tylko uwagę na post toma77 (35). Strona internetowa dziś jest, jutro może jej nie być.

Cyt. tom77

"Czasy się zmieniają, ale papier nie zginie. Porównałbym go do wiecznego pióra."

Swoją wizję przedstawiłem w poście nr.45.

Dodam, że od początku ważniejsza dla mnie była propagatorska i reklamowa rola tego pisma. Coś w rodzaju kubeczka, breloczka, czapki...itd, itp. rozdawanych na różnych targach, czy wystawach np. Zoobotanika. Pismo nie ma takich walorów użytkowych, ale zawiera masę wiadomości reklamujących ten biotop, a przy okazji Klub. Klub jest obecny w internecie na różnych płaszczyznach, ale nigdy za dużo reklamy. Przez Zoobotanikę przewija się wielu potencjalnych malawistów. Takie pismo mogłoby być uzupełnieniem klubowej ekspozycji, a zabrane do domu, dalej reklamować biotop, oglądane przez kolejne osoby. Oczywiście widziałem w tym piśmie też nowe treści, które zachęciłyby do jego zakupu użytkowników i klubowiczów. Miałem nadzieję, że użytkownicy tej strony (również klubowicze) zapłacą za 1-2 szt. więcej i przekażą je Klubowi dla celów reklamowych, nie będą tylko klientami...może raczej konsumentami.

Tyle ode mnie. Wymusiłeś na mnie ten wywód, chociaż nie miałem na to ochoty.

Opublikowano

No to ankieta dobiegła końca. Dziękuję wszystkim głosującym za udział w ankiecie i tym, którzy zabrali głos w obydwu wątkach dotyczących tego tematu. Niestety, jak widać, zainteresowanie jest niewielkie , więc trzeba chyba poczekać na lepsze czasy dla tego pomysłu. Może takie nadejdą. Ciekaw jestem, czy ktoś prześlę Wojtkowi jakiś artykuł.

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.