Skocz do zawartości

Wydanie gazety klubowej/rocznik/ankieta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbudowanie gazety to nie jest zabawa ale kupa roboty ... mi się robi niedobrze gdy pomyślę, że ktoś włoży masę pracy w tą gazetę a później będzie problem ze zbiorką pieniędzy na ten cel.

Opublikowano

Wojtku, ale aby zbudować gazetę trzeba mieć artykuły.

Zbierzmy je i wtedy tytułami będzie można już zachęcić ludzi do określenia się czy chcą to mieć czy nie.

Gdy tak, sprawa jasna, dzisiaj oczekujemy jasnej deklaracji ludzi czy chcą mieć gazetę czy nie - niestety ludziom nie pokazując nawet jednej szpalty w wersji elektronicznej.

Opublikowano

Gdyby było zainteresowanie na pewno artykuł bym napisał i wspomógł osoby mające mniejsze doświadczenie. Na razie jednak 38 osób chciało by gazetę a pisać chciałyby 3 osoby. Jeśli to się nie zmieni to wg mnie traci to sens.

Opublikowano

Może gdyby ludzie zobaczyli te tytuły, jak pisze Yaro, to chętnych byłoby więcej... Ja idę w ciemno, bo cokolwiek by się tam nie znalazło, będę miał się z czego uczyć, ale tych starszych stażem i wiedzą trzeba jakoś zachęcić... Pisać pewnie chciałoby więcej, ale skromność nie pozwala :P

Opublikowano

Tym bardziej, że arty się nie zmarnują.

Może by też ogłosić konkurs na art. do gazety, na zdjęcie na okładkę

Opublikowano

No to ponawiam pytanie kto o czym chce napisać? Ja mogę ogłosić konkurs ☺ czego sobie państwo życzą i czego wam brakuje ? Mogę pisać na temat żywienia pyszczaków, podziałów, strategii dobierania obsad no i oczywiście opisy gatunków które znam.

Opublikowano

Jeśli gazeta miałaby być też rozdawana początkującym to widzę tam zredagowane FAQ. Również podział ryb z jeziora na mbuna, utaka i takie tam. Sam bym chętnie to przeczytał. Musi być też coś dla wyjadaczy żeby chcirli w ogóle gazetę kupić... ale tu, jako początkujący, pomysłu nie mam :(

Wysłane z telefonu

Opublikowano

No to ja od siebie dam arty o podziałach i nazewnictwa i drugiego o różnych strategii żywienia pyszczaków. Kto coś jeszcze da ?

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.